امروزه مصرف قابلمه تفلون بسیار متداول شده است اما ایا میدانید این قابلمه از کجا امده است؟افسانه تفلون که بیشتر با نام تفلون شناخته می شود ، یک نچسب محبوب است که بارها و بارها با خطر ابتلا به سرطان مرتبط بوده است، چیزی که اثبات نشده و حتی توسط مطالعات علمی مختلف و سازمان های مربوطه مانند بین المللی رد شده است. آژانس تحقیقات سرطان (IARC)، که بخشی از سازمان بهداشت جهانی (WHO) است. این سازمان بیان میکند که هیچ مدرک علمی برای طبقهبندی PTFE به عنوان یک ماده سرطانزا وجود ندارد، بنابراین استفاده از آن به عنوان یک ماده نچسب برای تابه هیچ خطری برای سلامتی ندارد .
بسیاری از افرادی که تابههای سنگی یا تیتانیومی میخرند و فکر میکنند بدون تفلون هستند، در اشتباه هستند، «زیرا همه آنها معمولاً دارای پایه آلومینیومی، روکش تفلون و روکشی از مواد مربوطه هستند، چه سنگ، تیتانیوم یا هر چیز دیگری که سرویس قابلمه تهران متفاوت است. دروزد توضیح می دهد که “مواد دیگری برای تقویت تفلون “، که اطمینان می دهد که بخش بزرگی از کاربران “نمی خواهند چیزی در مورد تفلون بدانند زیرا اطمینان می دهند که این تفلون سرطان زا است”. این باور به این دلیل است که PTFE زمانی حاوی اسید پرفلوروکتانوئیک بود که به نام PFOA نیز شناخته میشد، مادهای که آژانس بینالمللی تحقیقات سرطان آن را در گروه 2B به عنوان «احتمالاً سرطانزا» طبقهبندی کرده است. این ترکیب ممنوع شدسالها پیش، بنابراین امروزه هیچ ماهیتابهای در بازار وجود ندارد که حاوی PFOA باشد.
ان هارا باید با صابون بشوییم و اگر داغ هستند به هیچ عنوان بر روی انها اب نریزیم و از قاشق های سیلیکونی و یا چوبی استفاده کنیم.
- بیشتر بخوانید: قابلمه مسی
نیز با نگه داشتن آنها با یک جداکننده بین آنها اتفاق می افتد : در حال حاضر برخی از نمد یا سیلیکون در بازار وجود دارد (که اگر بخواهیم تابه را روی میز بگذاریم به عنوان سنگ ریزه عمل می کنند). از طرف دیگر، Puntas توصیه می کند همیشه آنها را بسیار خشک نگهداری کنید و مطمئن شوید که هیچ غذایی باقی نمانده است، به این معنی که “باید هنگام شستن آنها با دقت زیاد وقت بگذاریم و تمام باقیمانده ها را کاملا از بین ببریم.”
به خاطر داشته باشید که تعداد زیادی از تابه های نچسبی که در بازار پیدا می کنیم را می توان در فر گذاشت سرویس قابلمه چدنی بهترین گزینه است ، بنابراین اگر یک تابه خوب در دست بگیریم، نیازی به تابه های مخصوص فر نداریم اینگونه سبک غذا خوردنمان هم سالم تر میشود.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.