یک اونس بادام کاغذی درجه یک، که تقریباً یک چهارم فنجان یا 23 آجیل کامل است، مقدار زیادی چربی سالم برای قلب، همراه با 7 گرم پروتئین گیاهی، 4 گرم فیبر پرکننده (13٪ از حداقل روزانه)، 20٪ فراهم می کند.
برای منیزیم، ویتامین های گروه B، و مقادیر کمتر کلسیم، آهن و پتاسیم.
منیزیم در عملکرد اعصاب و ماهیچه ها نقش دارد، ضربان قلب را ثابت نگه می دارد و به استخوان ها کمک می کند قوی بمانند. همچنین از یک سیستم ایمنی سالم پشتیبانی می کند.
نکته مهم این است که یک اونس بادام نیمی از هدف روزانه ویتامین E را تامین می کند (7 میلی گرم از 15 میلی گرم توصیه می شود). ویتامین E به عنوان یک آنتی اکسیدان عمل می کند و از سلول ها در برابر آسیب هایی که می تواند منجر به پیری زودرس و بیماری شود، محافظت می کند.
این ویتامین همچنین از ایمنی حمایت میکند، التهاب را کاهش میدهد، به گشاد شدن رگهای خونی برای بهبود جریان خون کمک میکند و با محافظت در برابر بیماریهای عصبی، از جمله آلزایمر، مرتبط است.
همانطور که در بالا ذکر شد، محتوای ویتامین E بادام را به یک منبع حیاتی از آنتی اکسیدان ها تبدیل می کند. بیشتر محتوای آنتی اکسیدانی موجود در بادام در لایه قهوه ای پوست آن متمرکز شده است.
بررسی 2020 از فواید سلامتی بادام، مغز بادام را غنی از چربی، کربوهیدرات، پروتئین، ویتامین، مواد معدنی و ترکیبات زیست فعال توصیف می کند. محققان می نویسند، بادام به دلیل خواص آنتی اکسیدانی طبیعی و ضد التهابی استفاده می شود
آنتی اکسیدان های فراوان موجود در بادام نقش مهمی در محافظت از بیماری های مزمن دارد. مصرف مکرر بادام با کاهش خطر ابتلا به بیماری های مختلف از جمله چاقی، فشار خون بالا، دیابت و سندرم متابولیک مرتبط است.
مشخص شده است که هم بادام خام و هم برشته شده به عنوان پری بیوتیک عمل می کنند که به عنوان غذا برای باکتری های مفید روده که با ایمنی، ضد التهاب و سلامت روان مرتبط هستند، عمل می کنند.
در یک مطالعه در سال 2016 که در مجله علوم غذا و کشاورزی منتشر شد، دانشجویان به طور تصادفی میان وعده بادام یا کراکر گراهام مصرف کردند.
پس از هشت هفته، محققان مشاهده کردند که بادام خواران تغییرات مهمی را در ترکیب میکروبیوم روده خود تجربه کردند، از جمله کاهش یک باکتری بیماری زا (معلوم بیماری) و افزایش تنوع باکتری های مرتبط با نتایج مثبت. این پیامدهای مثبت شامل مدیریت وزن، عملکرد انسولین، تنظیم کلسترول و ضد التهاب بود.
آنها قلب شما را سالم نگه می دارند
بادام از چند طریق از قلب شما محافظت می کند. بر اساس یک مطالعه در سال 2018 در Nutrients، نشان داده شده است که آجیل ها کلسترول HDL “خوب” محافظ قلب را حفظ یا افزایش می دهند، در حالی که سطوح “بد” LDL را کاهش می دهند.
بادام و سایر آجیلها همچنین به کاهش فشار خون و بهبود عملکرد عروق کمک میکنند، به این معنی که به رگهای خونی آرامش میدهند و شریانها را کاهش میدهند.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.