با مصرف سرکه بالزامیک مودنا سالین دراز سالم بمانید

تولید سرکه بالزامیک مودنا که نوعی سرکه انگور تیره رنگ، قوی، اما شیرین است در ایتالیا انجام می شود. این انگور از انگورهای سفید تربیانو به دست می‌آید که ابتدا برای استخراج آب آن فشرده می‌شود و به آن «باید» می‌گویند و سپس می‌جوشانند و در نهایت می‌گذارند تا سال‌ها در بشکه‌های چوبی کهنه شود.

بشکه ها می توانند از چوب های مختلفی مانند توت، بلوط، گیلاس، شاه بلوط، ارس باشند که به طعم سرکه می افزایند.

هنگامی که سرکه بالغ شد، از بشکه ها خارج می شود، تقطیر می شود و سپس جمع آوری می شود. سپس بسته بندی و فروخته می شود.

سرکه بالزامیک ریشه در مودنا و رجیو امیلیا دارد، دو منطقه در ایتالیا که در آنها پروتکل های سختگیرانه ای برای حفظ کیفیت سرکه بالزامیک رعایت می شود.

آنها همیشه بر سرکه بالزامیک خود مهر رسمی می زنند که نشان دهنده اصالت و کیفیت بالا است. آنها همچنین آن را به عنوان Aceto Balsamico Tradizionale یا سرکه بالزامیک سنتی (TBV) نامیده اند.

با این حال، سرکه بالزامیک به غیر از این انواع مختلفی دارد که عبارتند از:

1) سرکه بالزامیک مودنا PGI این سرکه از منطقه مودنا ایتالیا به دست می آید که می تواند برای پخت و پز روزمره استفاده شود.

برچسب PGI شکل کوتاه نشانگر جغرافیایی حفاظت شده است و کاملاً با مقررات تولید اتحادیه اروپا (EU) مطابقت دارد.

2) چاشنی بالزامیک این سرکه برای استفاده روزمره است که ممکن است از ایتالیا تهیه شود یا نباشد.

این ممکن است یک سرکه بالزامیک واقعی یا تقلیدی باشد که شامل سرکه معمولی با غلیظ کننده ها و شیرین کننده های اضافه شده است.

3) سرکه بالزامیک سفید – شبیه سرکه بالزامیک اصلی است اما رنگ طلایی روشن دارد.

هنگام خرید سرکه بالزامیک، از بین انواع موجود بر اساس نیاز انتخاب کنید. از موارد بسیار ارزان خودداری کنید زیرا آنها فقط تقلیدی از سرکه بالزامیک واقعی هستند.

بهتر است آنهایی را انتخاب کنید که در بطری های شیشه ای بسته بندی شده اند تا در بطری های پلاستیکی.

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.