کشاورزان برنج ایرانی صادراتی همچنین میتوانند مزارع خود را با لولههای پلیتیوب آبیاری کنند و از سوراخهایی با پانچ دقیق استفاده کنند که به آنها اجازه میدهد تا آب را به طور یکنواخت و کارآمد در سراسر مزرعه بمالند.
حتی روشهای آبیاری وجود دارد که به کشاورز اجازه میدهد تا برنج را مانند سایر محصولات بهصورت ردیفی بکارد و بهجای حفظ یک لایه آب، در طول فصل رشد بهصورت دورهای آب مصرف کند.
کشاورزان با استفاده از روشهای آبیاری متناسب با عملیات منحصربهفردشان، به نوآوری راههایی برای صرفهجویی در آب و زمان ادامه میدهند.
در اواسط تا اواخر تابستان، گیاه برنج شروع به نشان دادن علائم بلوغ می کند و دانه ها به صورت خوشه های بلند در بالای گیاه ظاهر می شوند.
مرحله نهایی در کشت برنج آسیاب است، فرآیندی مکانیزه که کارخانه های آمریکایی آن را کامل کرده اند در آسیاب،برنج خشن برداشت شده از ماشینهای شلر عبور میکند تا پوستههای غیرقابل خوردن آن را جدا کند.
این فرآیند برنج قهوهای را به دست میدهد که لایههای سبوس اطراف هسته هنوز دست نخورده است.
برنج قهوهای را میتوان به همان شکلی که هست یا بیشتر توسط ماشینهایی آسیاب کرد دانه ها تحت فشار کنار هم قرار می گیرند.
این ساییدگی لایه سبوس را جدا می کند تا دانه های کامل برنج سفید یا صیقل داده شده تولید شود در نهایت برنج سفید با پوشش نازکی از ویتامین ها غنی می شود تا جایگزین برخی از مواد مغذی از دست رفته در طی آسیاب شود.
فناوری به صنعت برنج ایالات متحده این امکان را داده است که به طور مداوم برنج با کیفیتی بی نظیر تولید کند.
به عنوان مثال، بسیاری از کارخانههای برنج در ایالات متحده از دستههای لیزری استفاده میکنند که به دنبال هستههای شکسته، تغییر رنگ یا نابالغ میگردند و در طول فرآوری آنها را از کل هستههای برنج جدا میکنند.
وقتی به مردم میگویم برنج میکارم، همیشه با نگاههای رمزآلود مواجه میشوم. واقعیت این است که اکثر مردم هرگز گیاه برنجی را ندیدهاند که رشد کند.
با وجود این واقعیت که همه ما آن را خوردهایم و در دو ماه گذشته، برنج از قفسههای فروشگاههای مواد غذایی ناپدید شده است که منجر به علاقه ناگهانی به کشت این محصول ناشناخته شده است.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.