در اوایل مهر 1392، مرگ فردی به نام مجتبی احمدی که تا آن زمان کمتر شناخته شده بود، در حوالی کرج، اندکی شمال غرب تهران گزارش شد.
احمدی بر اساس گزارش شاهدان عینی در مطبوعات ایران که بعداً از سایت پلیس فتا اینترنت خارج شد، از یک موتور سیکلت عبوری از ناحیه سینه مورد اصابت گلوله قرار گرفت.
در مقابل، بیانیه سپاه پاسداران ایران وقوع یک ترور را تکذیب کرد و تنها افزود که تحقیقات در حال انجام است. همانطور که مشخص شد، احمدی یک فرمانده کلیدی جنگ سرویس آرکوپال ایرانی سایبری و احتمالاً رئیس جنگ سایبری ایران بود.
از حقیقت ماجرا که بگذریم، این رویداد سیل دانشمندان هسته ای ایران را که در هفت سال گذشته در شرایطی مشابه هدف قرار گرفتند، به ذهن متبادر می کند.
علاوه بر تلاش برای ترور، جنگ پنهانی میان ایران از یک سو و ایالات متحده، اسرائیل و متحدان مختلف غربی از سوی دیگر به طور پیوسته گسترش یافته و شامل مجموعهای از فشارهای دیپلماتیک، تحریمهای اقتصادی و حملات هدایت شده است.
در غیرنظامیان خارج از کشور، و اکنون، یک جنگ مجازی با عواقب واقعی. به زور شرایط و طراحی، ایران پاسخی مشابه داده است و به وضوح منابع بیشتری را به سمت جبهه سایبری خود هدایت می کند.
ساختار نیرو و قابلیت ها
مقامات ایرانی وبسایتهای داخلی، رسانههای اجتماعی با 100میلیون چیکار کنم و شبکههای خصوصی مجازی (VPN)، عمدتاً با کمک چین، به منظور سرکوب مخالفان و ممانعت از تأثیرات نرم خارج از کشور، بهویژه پس از اعتراضات جنبش سبز در اواسط سال 2009، پلیس هستند.
یک واحد پلیس سایبری (فتا) در سال 1388 برای مبارزه با جرایم اینترنتی و خنثی کردن شبکههای معاند آنلاین و اعمال نزاکت اسلامی در فضای مجازی (این دومی همراه با کمیته شناسایی سایتهای غیرمجاز که به شورای عالی فرهنگی گزارش میدهد تشکیل شد. انقلاب).
دولت ایران همچنین اقداماتی را برای لیف بافتنی جدید اجرای یک موتور جستجوی جایگزین (به نام یا حق، «اوه خدا» [حقیقت]) انجام داده است و در حال برنامهریزی یک شبکه اینترنتی موازی «حلال» فقط برای ایران است.
این حرکت را با کاهش سرعت اینترنت معمولی مطابقت داده است تا در نهایت از استفاده از آن جلوگیری کند.
- منابع:
- تبلیغات:
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.