عسل طبیعی شان یک ماده غذایی با ارزش محسوب می شود و به عنوان غذای کودکان و بزرگسالان استفاده می شود و تنها ماده محلی است که ساخته دست بشر نیست و مصرف آن به عنوان غذا نیازی به تصفیه ندارد.
عسل قندهای مصرف شده در اثر تلاش جسمی یا ذهنی فرد را جبران می کند و همچنین ممکن است برای درمان موارد کاهش وزن و لاغری استفاده شود.
به عنوان جایگزینی برای شیرین کننده های تصفیه شده و ساخته شده، عسل به پیشگیری از بسیاری از مشکلات کمک می کند: مشکلات چاقی، بیماری های قلبی و آترواسکلروز، زیرا مشخص شد که در کاهش کلسترول و چربی خون نقش دارد.
عسل حاوی آنزیمی است که مسئول تولید پراکسید هیدروژن است که آن را در درمان زخمها، تسکین درد، ضدعفونی کردن آنها و جلوگیری از رشد میکروبها و باکتریها با ایجاد یک محیط اسیدی مفید میکند و در نتیجه از التهاب جلوگیری میکند.
بسیاری از مطالعات نشان دادهاند که استفاده موضعی از عسل در سوختگیهای سطحی به بهبود وسیع و مؤثر آنها کمک میکند و به بهبود سریعتر زخمها کمک میکند.
اجزای عسل
بعد از اینکه با مهم ترین فواید بالقوه عسل آشنا شدیم، اکنون باید به مهم ترین اجزای اساسی آن اشاره کنیم، زیرا عسل منبع کربوهیدرات است، زیرا یک قاشق غذاخوری از آن تقریباً 64 کالری به ما می دهد و عسل عمدتاً شامل موارد زیر است:
76% قند طبیعی (بیشتر فروکتوز و گلوکز) و به دلیل داشتن فروکتوز (فروکتوز) بالا، عسل شیرینتر از شکر سفره است.
18 درصد آب و هر چه درصد آب عسل کمتر باشد، کیفیت آن بهتر است.
6 درصد مواد تشکیل دهنده آن را مواد معدنی، ویتامین ها، گرده و پروتئین تشکیل می دهد.
در مورد محتوای غذایی آن، با ویژگی های زیر مشخص می شود:
ویتامین ها: درصد کمی از ویتامین ها که مهمترین آنها عبارتند از: ویتامین B6، تیامین، نیاسین، ریبوفلاوین، اسید پانتوتنیک و برخی اسیدهای آمینه.
مواد معدنی: درصد کمی از مواد معدنی که عبارتند از: کلسیم، مس، آهن، منیزیم، منگنز، فسفر، پتاسیم، سدیم و روی.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.