یک سرامیک شیشه ای یا نیمه زجاجیه یا سرامیک گرانیتی ارزان است، به این معنی که با لعاب پوشانده می شود تا شیشه ای به نظر برسد و آن را بدون متخلخل کند.
ظروف سنگی در مقایسه با سایر سرامیک ها در دمای بالا پخته می شوند این رنگ معمولاً به دلیل ناخالصی های موجود در خاک رس یک رنگ خاکی است و معمولاً لعاب دارد.
پرسلن سرامیک های چینی با حرارت دادن مواد، به طور کلی خاک رس کائولن، در کوره در دمای بین 2200 تا 2600 درجه فارنهایت ساخته می شوند.
پرسلن در مقایسه با سایر انواع سرامیک، ماده ای بسیار مقاوم در برابر حرارت و قوی است. این به دلیل فرآیند انجماد و تشکیل مولیت معدنی سیلیکات در هنگام پخت است.
انواع رایج سرامیک های چینی عبارتند از: کاشی های حمام و آشپزخانه، ظروف، مجسمه های تزئینی و غیره چینی استخوانی چینی استخوانی که به نام چینی ریز نیز شناخته می شود.
نوعی ظروف چینی است که به دلیل شفافیت، استحکام بالا و مقاومت در برابر تراشه معروف است این از ترکیبی از خاکستر استخوان، مواد فلدسپاتیک و کائولن ساخته شده است و توسط سرامیکدان در حدود سال 1800 ساخته شده است.
از آنجایی که این ماده بسیار قوی است، سرامیکهای چینی استخوانی را میتوان به اشکال نازکتری نسبت به چینی شکل داد شیشه ای است اما به دلیل خواص معدنی متفاوت نیمه شفاف است.
قدیمی ترین سرامیک های شناخته شده قدیمی ترین سرامیک های کشف شده حداقل به 25000 سال قبل از میلاد باز می گردد.
این سرامیک ها که در چکسلواکی توسط باستان شناسان کشف شدند، به شکل مجسمه های حیوان و انسان بودند آنها از مخلوطی از چربی حیوانی، استخوان، خاکستر استخوان و خاک رس ساخته می شدند.
در کوره های زمینی با دمای پایین حدود 1000 درجه فارنهایت پخته می شدند یا به سادگی در آفتاب خشک می شدند تا سفت شوند.
اولین ظروف سرامیکی کاربردی اولین نمونه از ظروف سرامیکی کاربردی تصور می شود که مربوط به 9000 سال قبل از میلاد باشد و احتمالاً برای ذخیره غذا، غلات و آب استفاده می شد.
این نیز در زمانی بود که جوامع کشاورزی کوچک در آسیا، خاورمیانه و اروپا رایج تر شدند لعاب های تزئینی و طراحی سطح سرامیک های اولیه عموماً از نظر طرح و بافت ساده بودند و بدون لعاب پخته می شدند.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.