سرکه خرمالو باعث تشنج مغزی در جوان 25 ساله شد

پنج نوع سرکه (دو نوع سرکه خرمالو، سرکه برنج صیقل‌نشده، سرکه برنج صیقلی و سرکه سیب) از نظر فعالیت پاک‌کنندگی آنها نسبت به رادیکال‌های 1،1-دی فنیل-2-پیکریل هیدرازیل (DPPH)، رادیکال‌های سوپراکسید و رادیکال‌های هیدروکسیل مورد ارزیابی قرار گرفتند.

و فعالیت آنتی اکسیدانی آنها در هموژنه ماهی تن. محتوای فنلی کل نیز با روش Folin-Ciocalteu اصلاح شده تعیین شد. محتوای فنولیک بالا و فعالیت های رادیکال زدایی برای سرکه ساخته شده از انواع خرمالو Saijyo و سرکه برنج صیقل نشده یافت شد.

هنگامی که سرکه خرمالو در هموژنه های ماهی تن چرب قرار گرفت، به طور موثری اکسیداسیون لیپیدها را در هموژنه ها مهار کرد.

سرکه خرمالو ممکن است به اندازه سایر آنتی اکسیدان های طبیعی در فرآوری ماهی مفید باشد و به جلوگیری از ایجاد طعم بد در ماهی و محصولات آنها و افزایش عمر مفید کمک می کند.

سرکه

تاثیر شش پارامتر استخراج مایع تحت فشار (دما، فشار، اندازه ذرات، حجم شستشو، زمان استاتیکی و نسبت جامد به حلال) بر استخراج ترکیبات فنلی از تکه‌های جعفری مورد بررسی قرار گرفت.

عصاره‌های جعفری برای محتوای فنلی آن‌ها با استفاده از کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا و سنجش فولین-سیوکالتئو مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفتند.

دو ترکیب اصلی فنلی استخراج شده از تکه های جعفری به عنوان آپیین و مالونیل-آپیین شناسایی شدند. اندازه ذرات، نسبت جامد به حلال و دما بر میزان ترکیبات فنلی استخراج‌شده از تکه‌های جعفری تأثیر گذاشت.

بازده استخراج بالاتر از ترکیبات فنلی زمانی به دست آمد که استخراج با کوچکترین اندازه ذرات (<0.425 میلی متر) انجام شد.

دما همچنین تأثیر قابل توجهی بر مشخصات فنلی عصاره جعفری نشان داد. بازده مالونیل آپیین کاهش یافت، در حالی که میزان استیل آپیین با افزایش دمای استخراج بهبود یافت. ترکیب اخیر (استیل آپیین) از دکربوکسیلاسیون مالونیل آپیین تشکیل می شود.

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.