پاسخ گلیسمی و مقاومت به انسولین
با توجه به محتوای فیبر بالایی که دارد، نخود فرنگی ممکن است در مقایسه با غذاهای کم فیبر با نسبت کربوهیدرات های مساوی، پاسخ محل قرار گرفتن جیوه در چرخ خیاطی قدیمی گلیسمی را واسطه کند. یک مطالعه تصادفی کنترل شده توسط Marinangeli و همکاران.
(مراجع Marinangeli، Kassis و Jones41) استفاده از آرد نخود زرد کامل را برای ایجاد غذاهایی با شاخص گلیسمی پایین تر از غذاهای مشابه ساخته شده از آرد گندم کامل بررسی کردند.
نتایج نشان داد که غذاهای تهیه شده با آرد کامل عکس اتو جیوه دار نخود زرد باعث کاهش پاسخ گلوکز پس از غذا در افراد می شود و بنابراین ممکن است در مدیریت دیابت نوع 2 نقش داشته باشد.
Marinangeli & Jones (مرجع Marinangeli و Jones42) استفاده از آرد نخود کامل (WPF) و آرد نخود خرد شده (FPF؛ پوست نخود) را در مقاومت به انسولین مقایسه کردند.
WPF و FPF سطح انسولین ناشتا را به ترتیب 5/13 و 8/9 درصد در مقایسه با پایه کاهش دادند.
ارزیابی مدل هومیوستاتیک مقاومت به انسولین (HOMA-IR)، روشی که برای تعیین کمیت مقاومت به انسولین و عملکرد سلولهای بتا استفاده میشود، نشان داد آب نخود برای سرفه که مقاومت به انسولین در هر دو گروه WPF و FPF در مقایسه با گروه کنترل که گندم سفید دریافت میکردند 25 درصد کاهش یافت.
ارد. HOMA-IR تفاوتی در عملکرد سلول های β در بین گروه ها نشان نداد.
مطالعه ای توسط Seewi و لباس کردی زنانه سنندج همکاران. (مرجع Seewi، Gnauck و Stute43) استفاده از آرد نخود زرد و نشاسته نخود را با نشاسته ذرت بر روی پاسخ گلیسمی مقایسه کردند و مزایایی را با آرد نخود و نشاسته نخود دریافت کردند.
لوند و همکاران (مرجع Lunde، Hjellset و Holmboe-Ottesen44) دریافتند که نان حاوی 17٪ فیبر پوسته نخود به طور قابل توجهی پاسخ گلیسمی را کاهش می دهد. با این حال، نان های فیبر نیز حاوی پروتئین بالاتری بودند.
- منابع:
- تبلیغات:
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.