به دلیل فواید شگفت انگیز خرما نگار برای بدن به خصوص در شهر مبارک رمضان که انرژی مورد نیاز بدن برای انجام فعالیت های روزانه را تامین می کند، شهرت دارد، از این رو مقاله ای اختصاصی در مورد رژیم غذایی اعراب به شما ارائه می کنیم.
مجله العولا در دنیای تناسب اندام، سلامتی و زیبایی، مقاله ای که در مورد فواید فراوان و متنوع خرما صحبت می کند.
ارزش غذایی خرما:
خرما دارای ارزش غذایی بالایی بوده و از قدیم الایام به عنوان غذای اساسی انسان به شمار می رود و میوه خرما از نظر قند بالاترین میوه محسوب می شود و این ترکیبات با توجه به ماهیت میوه اعم از مرطوب بودن آن متفاوت است.
نیمه خشک یا خشک و همچنین با توجه به شرایط محیطی اطراف درختان و ترکیبات میوه ها بر اساس واریته ها متفاوت است و نسبت قند خرما از 70 تا 78 درصد اجزای میوه بیشتر است.
قندها با جذب سریع و انتقال مستقیم به خون، هضم و سوختن مشخص می شوند.
10 عدد خرما (حدود 100 گرم) در روز تمام نیازهای روزانه فرد را به منیزیم، منگنز، مس و گوگرد و نیمی از نیاز او به کلسیم و پتاسیم را تامین می کند.
فواید خرما برای سلامتی:
تجزیه و تحلیل خرمای خشک – طبق منابع پزشکی – نشان داد که خرمای خشک حاوی 70.6 درصد کربوهیدرات، 2.5 درصد چربی، 33 درصد آب، 1.32 درصد نمک معدنی، 10 درصد فیبر، مقادیری کورامین و ویتامین های A-B1 است.
– B2 – C شامل پروتئین، شکر، روغن، آهک، آهن، فسفر، گوگرد، پتاس، منگنز، کلر، مس، کلسیم و منیزیم است.
این بدان معناست که خرما ارزش غذایی بسیار زیادی دارد و مقوی عضلات و اعصاب و ترمیم کننده و تأخیرکننده مظاهر پیری است و اگر شیر به آن اضافه شود یکی از بهترین غذاها به ویژه برای کسانی که دستگاه گوارششان ضعیف است.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.