فصل گردو ملایر در آستانه شروع است است. ما به طور سنتی از آنها برای تهیه شیرینی و تنتور خانگی استفاده می کنیم، اما ارزش آن را دارد که عادت کنیم روزانه چند عدد آجیل بخوریم، زیرا برای سلامتی ما مفید است.
به لطف آجیل، مغز را تغذیه می کنیم، آنتی اکسیدان های قوی و طبیعی بدن را تامین می کنیم و از سلامت قلب مراقبت می کنیم.
اگرچه آنها اغلب از نظر محبوبیت نسبت به انواع دیگر آجیل “از دست می دهند”، اما در واقع یکی از بهترین منابع آنتی اکسیدان های طبیعی هستند.
گردو بیش از 2 برابر بیشتر از سایر انواع آجیل آنتی اکسیدان دارد. بنابراین آنها رقابت را شکست دادند و نه تنها از نظر پتانسیل آنتی اکسیدانی.
آجیل علاوه بر از بین بردن رادیکال های آزاد اکسیژن، حاوی مقدار زیادی پروتئین با ارزش، ویتامین E که ویتامین جوانی نامیده می شود، ال آرژنین، پلی فنول ها و فیبر غذایی نیز می باشد.
واقعیت آجیل چاق کننده است، اما مصرف آن در حد اعتدال بر بدن افرادی که اضافه وزن دارند نیز تاثیر مثبت می گذارد.
به لطف پروتئین و فیبر، چند آجیل باعث ایجاد احساس سیری طولانی مدت می شود که مانع از دستیابی شما به میان وعده های غیر ضروری و شیرین می شود.
گردو یکی از درختانی است که ارزش کاشت در باغ را دارد، زیرا آجیل های موجود در فروشگاه ها، به عنوان مثال پوسته دار، ارزان ترین خوراکی های لذیذ نیستند.
پس از گذشت چند سال از کاشت نهالی که خودمان بتوانیم آن را پرورش دهیم، هر زمان که مایل بودیم می توانیم از آجیل های خوشمزه و بسیار سالم لذت ببریم.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.