کنجد عسلی کام لی مشکلات پوستی شما را درمان می کند

دانه کنجد، نحوه خوردن آن با توجه به  کنجد عسلی کام لی دانه‌های آن به‌طور سنتی در غذاهای هندی، چینی و ژاپنی استفاده می‌شود، اما امروزه در سراسر جهان مورد بهره‌برداری قرار می‌گیرند.

راه های لذت بردن از این دانه پر از فضیلت تقریباً بی پایان است می توان آن را به سالاد یا سبزیجات پخته اضافه کرد.

از آن برای تهیه نان استفاده کرد یا به سوپ ها و مخملی ها طعم ترش داد و موسلی یا محصولات پخته شده مانند نان، چوب نان را غنی کرد.

دانه های کنجد را می توان به صورت خام و یا بعد از تفت دادن مصرف کرد کنجد سفید طعمی لطیف و غیر تهاجمی دارد و برشته کردن دانه‌ها باعث می‌شود عطر آن به بهترین شکل ممکن آزاد شود و طعم آن تعیین‌کننده‌تر شود.

دانه های کنجد فقط یک اضافی ساده برای غنی سازی ظروف نیستند در واقع، در بسیاری از آماده سازی ها آنها به عنوان ماده اصلی عمل می کنند.

گوماسیو ، یک چاشنی معمولی غذاهای ژاپنی است که از بو دادن و متعاقبا خرد کردن نمک و دانه‌های کنجد به دست می‌آید.

درصد این دو ماده متفاوت است، با این حال کنجد همیشه در مقادیر بسیار بالاتر وجود دارد و این باعث می‌شود که گوماسیو جایگزین معتبر و سالم‌تری برای استفاده انحصاری از نمک باشد.

یکی دیگر از تهیه‌های کنجد، تاهینا است که به آن کره کنجد نیز می‌گویند، تاهینا از برشته کردن و مخلوط کردن دانه‌های کنجد به دست می‌آید تا کرمی به دست آید.

تاهینی یک ماده اصلی برای تهیه هوموس ، کرم معروف نخود معمولی در خاورمیانه است، اما همچنین برای پخش کردن روی بیسکویت ها برای یک میان وعده سالم و غنی از مواد مغذی عالی است.

اگر طعم کنجد را به غذا دوست دارید، می‌توانید از آن برای همان دستورهایی استفاده کنید که کنجد سفید با آن ترکیب می‌شود. شاید این دو نوع را مخلوط کنید تا رنگ بیشتری به ظرف بدهید.

دانه های کنجد کامل، پوست کنده، خشک یا برشته شده تقریباً همیشه به عنوان یک ماده برای تهیه دستور العمل های دقیق تر استفاده می شود.

همچنین به دلیل اهمیت تغذیه ای، اما مهمتر از همه به دلیل تردی معمولی و طعم خاص، دانه های کنجد به طور گسترده ای برای تزئین و تزیین، همچنین از نظر تغذیه، انواع فرآورده های پخته شده  نان ، کراکر و غیره استفاده می شود.

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.