به محصول کنسانتره میوه سیب شما اجازه می دهد برچسب حاوی آب میوه واقعی شود به عنوان یک شیرین کننده عالی، جایگزین شکر یا شربت ذرت است.
طعمها و پروفایلهای رنگی مختلف را به ارمغان میآورد و آنها را بسیار متنوع میکند برنامه های کاربردی نوشیدنی های آب میوه، اسموتی های میوه، مخلوط نوشیدنی های طعم دار، قهوه، چای محصولات لبنی و ماست است.
کنسانتره سیب به عنوان یک عنصر در محصولات مختلف از جمله تنقلات، سس ها و نوشیدنی ها عمل می کند. همچنین به عنوان شیرین کننده به جای شربت ذرت و شکر استفاده می شود.
تطبیق پذیری سیب باعث می شود انواع مختلفی از محصولات غلیظ داشته باشید کنسانتره سیب ما با اسیدیته بالا از میوه های با کیفیت برتر از بهترین مزارع در سراسر جهان ساخته شده است.
درجه استاندارد بریکس کنسانتره آب سیب 70-72 درجه است کنسانتره آب سیب به صورت یک مایع چسبناک با رنگ خنثی ظاهر می شود که وقتی دوباره ساخته می شود طعمی شبیه سیب رسیده پیدا می کند.
از آنجا که این یک کنسانتره بسیار اسیدی است، در اسیدیته 2.7 تا 3.2 اصلاح نشده است. ما کنسانتره آب میوه را در مخازن آسپتیک بسته بندی می کنیم تا تضمین کنیم که آن را با طعم و تازگی دست نخورده دریافت کنید.
فیبر محلول، پکتین، موجود در سیب، مسئول فواید متعدد سلامتی میوه است غنی بودن از فیبر باعث می شود سیب برای کاهش وزن مفید باشد.
فیبر معده را سریعتر پر می کند و میوه تراکم انرژی کمتری نسبت به بقیه دارد سیب به مشکلات مختلف گوارشی و معده مانند یبوست و سندرم روده تحریک پذیر کمک می کند.
این میوه در سم زدایی کبد موثر است که به حفظ سلامت بدن کمک می کند یک سیب حاوی ترکیبی از مواد مغذی ضروری برای بدن مانند پتاسیم، کالری، فیبر، کربوهیدرات ها و ویتامین ها است.
فیبر محلول در کاهش کلسترول بد و در نتیجه بهبود سلامت قلب مفید است دهه ها کار ما با محصولات میوه به ما ایده می دهد که چه چیزی را به مشتریان مختلف ارائه دهیم.
شما می توانید انتظار محصولی با اسیدیته بالا را داشته باشید که به خوبی حفظ شده و با کیفیت عالی ساخته شده است.
ما شیوه های تولید خوب را در همه محصولات خود رعایت می کنیم و به انطباقات نظارتی پایبند هستیم.کنسانتره سیب ما با اسیدیته بالا در ظرفیت 3 است.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.