در حالی که گیاهان خشک و تازه هر دو در آشپزخانه جای دارند، سبزی خشک خانگی دانستن زمان استفاده از هر گونه مهم است.
نوع غذایی را که درست می کنید در نظر بگیرید، زیرا سبک های مختلف آشپزی برای بسیاری از غذاهایشان به گیاهان دارویی متکی هستند.
برای مثال، غذاهای تایلندی اغلب از گیاهان تازه مانند گشنیز و برگهای لیموترش برای ایجاد طعم پیچیدهای استفاده میکنند که ما میشناسیم و دوست داریم.
در حالی که غذاهای سبزی خشک ریحان ایتالیایی عاشق ریحان تازه هستند.
اما همچنین به گیاهان خشک برای ایجاد طعم در طول زمان متکی هستند (همانطور که در سوپ انجام میشود. یا مثلا خورش).
در اینجا چند نکته مهم در مورد استفاده از گیاهان سبزی خشک شنبلیله خشک و تازه در آشپزخانه وجود دارد:
گیاهان تازه
این ها که به خاطر طعم لطیف تر و لطیف ترشان شناخته می شوند، بهتر است در پایان دستور غذا استفاده شوند، زیرا زمان پخت طولانی تر می تواند باعث از دست دادن قدرت آنها شود.
برخی از گیاهان لطیف در هنگام خشک شدن سبزی مرزه خشک طعم زیادی را حفظ نمی کنند.
در صورت امکان از ریحان تازه، گشنیز، جعفری و ترخون استفاده کنید.
نکته آشپزخانه: به عنوان یک قاعده کلی، 10 تا 20 دقیقه قبل از پختن غذا، یا به عنوان آخرین لمس یا تزئین، گیاهان تازه را اضافه کنید.
سبزیجات خشک
این گزینه مقرون به صرفه به غذاها اجازه می دهد حتی زمانی که فصل رشد آنها به پایان رسیده است، طعم و مزه داشته باشند. این چطوری کار میکنه؟
عطر و طعم یک گیاه از اسانسهای آن میآید و وقتی گیاهان خشک میشوند.
آب از آن خارج میشود اما اسانسها باقی میمانند و طعم را متمرکز میکنند.
بهترین گیاهان برای استفاده در فرم خشک آنها گیاهان چوبی مانند پونه کوهی، آویشن و رزماری است.
- منابع:
- تبلیغات:
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.