آسون ترین و خوش قلق ترین و خوش بافت ترین بربری دنیا مواد لازم آرد گندم ۲۵۰ گرم…
[ad_1]
آسون ترین و خوش قلق ترین و خوش بافت ترین بربری دنیا 😍👌
مواد لازم 👇
آرد گندم ۲۵۰ گرم
خمیر مایه فوری ۱ ق غ
بهبود دهنده ۲/۵ گرم
آب ولرم ۱۷۰ میلی لیتر
شکر ۶ گرم
نمک ۶ کرم
کره به دمای محیط رسیده ۱ ق غ
خمیرمایه فوری + یکم آب ولرم و نوک ق چ شکرو با هم مخلوط کنید ، ۱۰ دقیقه بزارید عمل بیاد..
آرد الک شده + نمک + شکر + بهبود دهنده رو باهم مخلوط کنید و خمیر مایه فوری و بقیه آب رو کم کم بهش اضافه کنید و ورز بدین تا خمیر نرمی به دست بیاد..
بعدش کره رو اضافه کنید و ۱۰ دقیقه دیگه ورز بدین تا خمیرتون لطیف و نرم بشه ..
تو کاسه چرب شده بزارید و توی جای گرم و تاریک یه ربع استراحت بدین ..
خمیرو بردارین یکم دیگه ورزش بدین و مجدد بزارین ۱۵ دقیقه استراحت کنه ..
خمیرو بردارین ، با دست پهنش کنید و مجدد نیم ساعت بهش استراحت بدین ..
۱ ق غ آرد رو با ۷، ۸ ق غ شیر مخلوط کنید و بزارین رو حرارت ک یکم غلیظ بشه و بزارین خنک شه ..
روی نون بزنید ، روش شیار بندازین و کنجد یا سیاهدونه اگه دوست داشتین بپاشین ..
⭕️هواپز ۱۵۰ درجه به مدت ۱ ربع
⭕️ فربرقی ۱۵۰ درجه به مدت ۱ ربع
⭕️ تستر ۲۱۰ درجه به مدت ۱ ربع
⭕️ سولاردوم و مایکروفر ۱۹۰ درجه به مدت ۱ ربع
❌ بهبود دهنده اجباری نیست اما رو کیفیت نون و ماندگاریش تاثیر میزاره ..
براے دوستـ😍ـات فـوروارد ڪن😋و لایک یادت نره❤️➡️
🆔 @Cooking1
مواد لازم 👇
آرد گندم ۲۵۰ گرم
خمیر مایه فوری ۱ ق غ
بهبود دهنده ۲/۵ گرم
آب ولرم ۱۷۰ میلی لیتر
شکر ۶ گرم
نمک ۶ کرم
کره به دمای محیط رسیده ۱ ق غ
خمیرمایه فوری + یکم آب ولرم و نوک ق چ شکرو با هم مخلوط کنید ، ۱۰ دقیقه بزارید عمل بیاد..
آرد الک شده + نمک + شکر + بهبود دهنده رو باهم مخلوط کنید و خمیر مایه فوری و بقیه آب رو کم کم بهش اضافه کنید و ورز بدین تا خمیر نرمی به دست بیاد..
بعدش کره رو اضافه کنید و ۱۰ دقیقه دیگه ورز بدین تا خمیرتون لطیف و نرم بشه ..
تو کاسه چرب شده بزارید و توی جای گرم و تاریک یه ربع استراحت بدین ..
خمیرو بردارین یکم دیگه ورزش بدین و مجدد بزارین ۱۵ دقیقه استراحت کنه ..
خمیرو بردارین ، با دست پهنش کنید و مجدد نیم ساعت بهش استراحت بدین ..
۱ ق غ آرد رو با ۷، ۸ ق غ شیر مخلوط کنید و بزارین رو حرارت ک یکم غلیظ بشه و بزارین خنک شه ..
روی نون بزنید ، روش شیار بندازین و کنجد یا سیاهدونه اگه دوست داشتین بپاشین ..
⭕️هواپز ۱۵۰ درجه به مدت ۱ ربع
⭕️ فربرقی ۱۵۰ درجه به مدت ۱ ربع
⭕️ تستر ۲۱۰ درجه به مدت ۱ ربع
⭕️ سولاردوم و مایکروفر ۱۹۰ درجه به مدت ۱ ربع
❌ بهبود دهنده اجباری نیست اما رو کیفیت نون و ماندگاریش تاثیر میزاره ..
براے دوستـ😍ـات فـوروارد ڪن😋و لایک یادت نره❤️➡️
🆔 @Cooking1
[ad_2]
View Source