آش آبادانی یکی از انواع آش های معروف استان خوزستان می باشد که مانند اش سبزی و حی…
[ad_1]
آش آبادانی یکی از انواع آش های معروف استان خوزستان می باشد که مانند اش سبزی و حیلم برای صبحانه سرو میشه و باید کمی تند باشه ،این اش باید با حوصله و چند ساعت بپزید که کاملا جابیفته
٣٠٠ گرم گوشت ترجيحا گردن
٣٠٠ گرم برنج نیم دانه ایرانی
۱پیمانه لوبیا چیتی
۱ پیمانه نخود
۱ پیمانه عدس
۵۰۰الی ۴۰۰ گرم تره
۴ عدد پیاز متوسط
۲ قاشق غذا خوری ترخون
اگر مرزه دارین هم میتونید ۱ قاشق غذاخوری بریزید
ادویه ها ، ( نمک ، فلفل سیاه ، فلفل قرمز، زردچوبه و کمی پودر لیمو اگر دپست دارین )
نعناع خشک مقداری و پیاز داغ فراوان
📌میتونید بهش اب قلم هم اضافه کنید
۱- برنج و با مقداری اب میزاریم بپزه و کاملا شفته بشه
📌نکته مهم ، وقتی برنج و اب رو داخل قابلمه ریختین بهیچ وجه با قاشق هم نزنیداینجوری برنج ته نمیگیره ، کافیه یکبار هم بزنید برای اینکه ته نگیریه مجبورید هر چند وقت یکبار هم بزنید
۲- گوشت رو به همراه دو عدد پیاز و زردچوبه میزاریم دو ساعت کاملا بپزه
۳-برنج که شفته شد بهش تره رو اضافه کنید همراه بانمک
و بزارید ۲۰ دقیقه بپزه ، پیاز داغ درست کنید همراه با نعناع داغ به برنج اضافه کنید
۴- گوشت رو از ابش جدا کنید ، و ریش ریش کنید و همراه با اب گوشت به اش اضافه کنید
۵- نصف مقدار نخود و لوبیا رو بکوبید به اش اضافه کنید و نصف باقی رو پخته بریزید
۶- عدس رو کاملا از اب بگیرید و به اش اضافه کنید
❌نکته مهم اگر عدس با اب اضافه کنید رنگ اشتون تیره میشه
۷- دوباره بهش پیاز داغ اضافه کنید و میزاریم اش با حرارت ملایم جابیفته ، هرچه ساعت طولاتی تر اش جا افتاده تر میشه
❌مرتب هم بزنید که ته نگیره
براے دوستـ😍ـات فـوروارد ڪن😋و لایک یادت نره❤️➡️
🆔 @Cooking1
٣٠٠ گرم گوشت ترجيحا گردن
٣٠٠ گرم برنج نیم دانه ایرانی
۱پیمانه لوبیا چیتی
۱ پیمانه نخود
۱ پیمانه عدس
۵۰۰الی ۴۰۰ گرم تره
۴ عدد پیاز متوسط
۲ قاشق غذا خوری ترخون
اگر مرزه دارین هم میتونید ۱ قاشق غذاخوری بریزید
ادویه ها ، ( نمک ، فلفل سیاه ، فلفل قرمز، زردچوبه و کمی پودر لیمو اگر دپست دارین )
نعناع خشک مقداری و پیاز داغ فراوان
📌میتونید بهش اب قلم هم اضافه کنید
۱- برنج و با مقداری اب میزاریم بپزه و کاملا شفته بشه
📌نکته مهم ، وقتی برنج و اب رو داخل قابلمه ریختین بهیچ وجه با قاشق هم نزنیداینجوری برنج ته نمیگیره ، کافیه یکبار هم بزنید برای اینکه ته نگیریه مجبورید هر چند وقت یکبار هم بزنید
۲- گوشت رو به همراه دو عدد پیاز و زردچوبه میزاریم دو ساعت کاملا بپزه
۳-برنج که شفته شد بهش تره رو اضافه کنید همراه بانمک
و بزارید ۲۰ دقیقه بپزه ، پیاز داغ درست کنید همراه با نعناع داغ به برنج اضافه کنید
۴- گوشت رو از ابش جدا کنید ، و ریش ریش کنید و همراه با اب گوشت به اش اضافه کنید
۵- نصف مقدار نخود و لوبیا رو بکوبید به اش اضافه کنید و نصف باقی رو پخته بریزید
۶- عدس رو کاملا از اب بگیرید و به اش اضافه کنید
❌نکته مهم اگر عدس با اب اضافه کنید رنگ اشتون تیره میشه
۷- دوباره بهش پیاز داغ اضافه کنید و میزاریم اش با حرارت ملایم جابیفته ، هرچه ساعت طولاتی تر اش جا افتاده تر میشه
❌مرتب هم بزنید که ته نگیره
براے دوستـ😍ـات فـوروارد ڪن😋و لایک یادت نره❤️➡️
🆔 @Cooking1
[ad_2]
View Source