آش کشکاین میزان مواد که دقیقا اندازه گرفتم ۴ کاسه آبگوشت خوری آش میشه:سبزی آش شا…
[ad_1]
این میزان مواد که دقیقا اندازه گرفتم ۴ کاسه آبگوشت خوری آش میشه:
سبزی آش شامل: تره،جعفری،گشنیز،برگ چغندر وشوید پاک نکرده ۵۰۰ گرم 👈پاک کرده وخرد شدش شد ۳۵۰گرم
لوبیا سفید،لوبیا قرمز و نخود روی هم جمعا ۱۵۰ گرم ازهرکدوم بیشتر دوست داشتین بیشتر بریزید من به مقدار مساوی از هرکدوم ۵۰ گرم برداشتم کلا ۳/۴ لیوان شد
عدس حدود ۷۰ تا ۱۰۰گرم (مقدارش بستگی به ریز ودرشت بودن عدس داره)حدود نصف لیوان
نمک،فلفل سیاه،زردچوبه ونعنا خشک به مقدار لازم
کشک حدود ۵۰۰_۴۰۰گرم
پیاز ۱عدد بزرگ
سیر ۳_۲حبه
برنج نیم دانه ۱۰۰ گرم (۱/۲لیوان)
بلغور جو ۵۰ گرم (۱/۳لیوان)
👈حبوبات را ازشب قبل خیس کنید و سپس بپزید(عدس را جداگانه بپزید،اگر عدس سفت نیست وداخل آش پخته میشه می تونید فقط خیس کنید)
بلغور جو و برنج نیم دانه را هم ازچندین ساعت قبل خیس کنید
داخل قابلمه به مقدار کافی( حدود ۸ لیوان )اب بریزید روی حرارت ملایم قرار بدین واجازه دهید تا اب به جوش بیاد سپس سبزی خرد شده را اضافه کنید وحدود پانزده تا بیست دقیقه ای اجازه دهید تا سبزی با درب باز و حرارت ملایم پخته شود(درب ظرف باز هست به این خاطر که سبزی سیاه نشه)
پس از این زمان بلغور جو،برنج نیم دانه و عدس خیس خورده را اضافه کنید و با حرارت ملایم اجازه بدین تا پخته شوند حبوبات پخته وکمی نمک هم اضافه کنید(نمک زیاد نریزین چون کشک هم نمک داره ممکنه آش شور بشه )
بزارید تا آش لعابدار بشه وسپس پیاز داغ را اضافه کنید
🧅پیاز داغ :
پیاز وسیرخرده شده که با مقداری روغن تفت خورده وبه اندازه کافی زردچوبه،فلفل سیاه ونعنا خشک زده اید
وقتی آش کاملا جاافتاده شد واب ان جمع شد کشک را که با ۲ لیوان آب گرم رقیق شده اضافه کنید و مدام هم بزنید تا آش به جوش بیاد(به قل بیفته که حالت دون دون وبریده نشه)
بعد از حدود ۱۰ دقیقه ای که آش با کشک قل خورد وجاافتاد شعله را خاموش کنید
براے دوستـ😍ـات فـوروارد ڪن😋و لایک یادت نره❤️➡️
🆔 @Cooking1
[ad_2]
View Source