ابتدا سیب را مکعبی خُردمیکنیم و بهش شکر و نشاسته ذرت ودارچین رو اضافه میکنیم و…
[ad_1]
ابتدا سیب را مکعبی خُردمیکنیم و بهش شکر و نشاسته ذرت ودارچین رو اضافه میکنیم و کنار میذاریم تا آب بندازه.
در ظرف دیگری آرد و نمک و بکینگ پودر و شکر رومخلوط میکنیم و با چنگال هم میزنیم(این قسمت از ویدئو ضبط نشده)
کره یخ زده روی مواد رنده میکنیم.
با دست به مواد چنگ میزنیم.
زرده تخم مرغ و وانیل اضافه میکنیم با دست ترکیب میکنیم.اگر خمیر انسجام کافی نداشت بهش آب یخ رو اضافه میکنیم.
۲/۳مواد رو کف قالب ۲۰*۲۰ میریزیم میتونید از قالب ۲۰دایره هم استفاده کنید (اگر جنس قالبتون خوب نیست حتما از قبل با کره چرب کنید)وبا پشت قاشق صاف میکنیم و سیب ها را میریزیم روی مواد و بعد آبی که میوه هاانداخته هم اضافه میکنیم تا کرامبل بافت خیسی داشته باشه ۱/۳دیگه مواد رو اضافه میکنیم میره داخل فر گازی ۱۹۰درجه به مدت ۳۰تا ۳۵دقیقه
یا فر برقی ۱۷۰درج
بمدت ٣٠ الي ٣٥ دقيقه تو فر از قبل گرم شده با دماي ١٩٠درجه( اگه فرتون برقيه دماي ١٧٠ درجه)
براے دوستـ😍ـات فـوروارد ڪن😋و لایک یادت نره❤️➡️
🆔 @Cooking1
در ظرف دیگری آرد و نمک و بکینگ پودر و شکر رومخلوط میکنیم و با چنگال هم میزنیم(این قسمت از ویدئو ضبط نشده)
کره یخ زده روی مواد رنده میکنیم.
با دست به مواد چنگ میزنیم.
زرده تخم مرغ و وانیل اضافه میکنیم با دست ترکیب میکنیم.اگر خمیر انسجام کافی نداشت بهش آب یخ رو اضافه میکنیم.
۲/۳مواد رو کف قالب ۲۰*۲۰ میریزیم میتونید از قالب ۲۰دایره هم استفاده کنید (اگر جنس قالبتون خوب نیست حتما از قبل با کره چرب کنید)وبا پشت قاشق صاف میکنیم و سیب ها را میریزیم روی مواد و بعد آبی که میوه هاانداخته هم اضافه میکنیم تا کرامبل بافت خیسی داشته باشه ۱/۳دیگه مواد رو اضافه میکنیم میره داخل فر گازی ۱۹۰درجه به مدت ۳۰تا ۳۵دقیقه
یا فر برقی ۱۷۰درج
بمدت ٣٠ الي ٣٥ دقيقه تو فر از قبل گرم شده با دماي ١٩٠درجه( اگه فرتون برقيه دماي ١٧٠ درجه)
براے دوستـ😍ـات فـوروارد ڪن😋و لایک یادت نره❤️➡️
🆔 @Cooking1
[ad_2]
View Source