اسکار خوشبو ترین کیک زمستونی میرسه به این کیک سیب و دارچینموادلازمدوتا سیب رو نا…
[ad_1]
موادلازم🥚🍎🥛
دوتا سیب رو نازک برش بزنید
یک کره ی ۱۰۰ گرمی هم دمای محیط رو
با دو سوم لیوان شکر هم بزنید
و بعد دوتا تخم مرغ درشت و نصف قاشق چای خوری وانیل رو اضافه کنید
رنگش که روشن شد
نصف لیوان شیر رو اضافه کنید
و بعد یک لیوان و سه چهارم یک لیوان آرد رو
به همراه یک قاشق مربا خوری بیکینگ پودر
طی دو مرحله بصورت الک شده اضافه و هربار بصورت دورانی هم بزنید که پف کیک نخوابه
نصف مواد رو توی قالب ۲۰ سانت بریزید
پهن کنید و نصف سیب هارو روش بچینید و پودر دارچین روی سیب ها بریزید
بعد هم بقیه مواد و دوباره سیب و دارچین اضافه کنید
و توی فر از قبل گرم شده، فر برقی(۱۶۵ درجه)
فر گازی(۱۷۵ درجه) به مدت یک ساعت بذارید تا پخته بشه
توجه کنید که کارکرد فرها باهم متفاوت هستند، انتهای کار با خلال دندون تست کنید اگه چیزی بهش نچسبید
کیک شما آمادست
و در نظر داشته باشین که بافت کیک سنگین هست و نیاز
به زمان پخت بیشتری نسبت به بقیه کیک ها داره
دورگیری حین کار رو هم فراموش نکنید
منظور از لیوان، لیوان فرانسوی قدیمی هست👌🏽
براے دوستـ😍ـات فـوروارد ڪن😋و لایک یادت نره❤️➡️
🆔 @Cooking1
[ad_2]
View Source