اشترودل گوشت یک غذای خوشمزه و پرطرفدار🤌من از خمیر همه کاره استفاده کردم که خیلی …
[ad_1]
من از خمیر همه کاره استفاده کردم که خیلی ترد و سبکه و برای انواع غذاهای خمیری مثل پیراشکی،پیتزا،کلوچه ازش استفاده کنید🙂
آرد نان ۵۰۰ گرم
تخم مرغ ۱ عدد
شیر ولرم ۲۵۰ میلی لیتر یا
روغن مایع ۶ قاشق غذاخوری
مایه خمیر ۱/۵ قاشق غذاخوری
شکر ۱ قاشق غذاخوری
نمک نصف قاشق چایخوری
پیاز دو عدد
نمک،فلفل،زردچوبه
گوشت ریش ریش شده به مقدار لازم
شیر، شکر و خمیر مایه رو داخل ظرف بریزید و هم بزنید و ۱۰ دقیقه زمان بدید تا خمیر مایه عمل بیاد.تخم مرغ، روغن و نمک رو با هم مخلوط کنید در حدی که یکدست بشه.
خمیر مایه عمل اومده رو اضافه کنید. حالا آرد رو کم کم اضافه و هم بزنید و اونقدر هم بزنید تا خمیر در ظرف جمع بشه. خمیر رو روی سطح آرد پاشی شده بزاری و چند دقیقه ورز بدید.کاسه رو چرب کنید و خمیر رو داخل کاسه بزارید و روی اونو بپوشونید و به مدت دو ساعت استراحت بدید تا حجم خمیر دو برابر بشه.
برای مواد میانی پیاز رو سرخ کنید و نمک،فلفل و زردچپبه بهش اضافه کنید. من از خوراک گوشت آماده استفاده کردم(به مدت ۲۰ دقیقه بزارید بپزه) بعد گوشت رو به پیاز سرخ شده اضافه کنید و خوب ترکیب کنید و بزارید تا خنک بشه.برای رومال هم از سفیده یا زرده تخم مرغ با یک قاشق شیر استفاده کنید.
اگه نمیخواید خمیر رو ورز بدید خمیر رو روی میز کار بکوبید..
این خمیر رو میتونید ۳ روز در یخچال و ۳ ماه تو فریزر نگه دارید…
برای به عمل آوردن مایه خمیر شیر حتما ولرم باشه…
براے دوستـ😍ـات فـوروارد ڪن😋و لایک یادت نره❤️➡️
🆔 @Cooking1
[ad_2]
View Source