امروز کیک رولی سوئیسی بنفش خال خالی و شطرنجی اوردم براتوندستور زیر برای 1 عدد کی…
[ad_1]
مواد لازم A:
زرده تخم مرغ 4 عدد (در کل 72 گرم)
55 میلی لیتر شیر
روغن مایع 45 میلی لیتر
60 گرم آرد کیک
مواد B:
4 عدد سفیده تخم مرغ (مجموع 168 گرم)
4 گرم آب لیمو
پودرشکر 50 گرم
و
رنگ خوراکی بنفش
طرزتهیه :
همه مواد A رو مخلوط کن، با لیسک خوب هم بزن، کنار بذار.
سفیده ها رو با همزن دستی بزن تا کف کنه، سپس شکرُ به تدریج اضافه کن، آبلیمو رو هم بهش اضافه کن… همزن بزن تا کاملا سفت بشه. سفیده تخم مرغ زده شده رو به تدریج به خمیر A اضافه کن و با لیسک هم بزن. برای درست کردن طرح مورد نظر، 1/4 از خمیرُ بردار، رنگ دلخواهت رو بهش اضافه کرده و خوب مخلوط کن و داخل قیف بریز، بقیه خمیر برای پایه رولته.
یک قالب 24×28 یا 22×27 آماده کن، اول طرح مورد نظرُ از کامپیوتر پرینت گرفته و روی کاغذ A4 چاپ کن یا روی کاغذروغنی بکش، سینی رو چرب کن و کاغذُ برعکس داخل سینی بذار ، طرح رو پایپ کن (طرح پیرینت گرفته رو بردار) و فقط 1دقیقه در فر 160درجه بپز و از فر بیرون بیار و بعد مایه رولت رو به آرومی روی طرح تزئینی بریز و صاف کن و به سینی چند ضربه بزن تا حباب های هوا آزاد بشن. در فر از قبل گرم شده دمای 160 درجه سانتیگراد بالا و پایین به مدت 22/25 دقیقه یا تا زمانی که طبق فر خودت پخته بشه بپز. بعد از پخت از رولتُ بیرون آورده و تا یک سانتیمترشُ برش بده تا کیک جمع نشه، بذار کیک به مدت 10 تا 15 دقیقه روی توری خنک کننده خنک بشه (فقط تا زمانی که از داغی بیفته و کمی گرم بشه نه اینکه کاملاً خنک بشه)، سپس خامه فرم گرفته رو روش پخش کن و در کاغذ روغنی بپیچ و رول کن و 2 ساعت یا یک شب در یخچال نگهداری تا آماده مصرف بشه.
براے دوستـ😍ـات فـوروارد ڪن😋و لایک یادت نره❤️➡️
🆔 @Cooking1
[ad_2]
View Source