انقدر كه من عاشق داچ بيبى ام به همه شكلى درستش ميكنم فقط چندتا نكته داره كه بهت …
[ad_1]
فقط چندتا نكته داره كه بهت گفتم
اين ميتونه يه صبحانه يا عصرونه يا حتى يه شام خوشمزه باشه
مواد لازم:
تخم مرغ ٣ عدد
آرد ١/٢ پيمانه
شير ١/٢پيمانه
نمك ١ پينچ
كره ٣٠ گرم
موادتون بايد از قبل از يخچال دراريد تا دماى محيط باشه
تخم مرغ هارو با همزن ميزنيم تا از لختگى دربياد بعد بهش آرد الك شده و شير و نمك رو اضافه ميكنيم تا يكدست بشه
بعد فر رو از قبل با دماى ٢٠٠ درجه گرم ميكنيم و ظرف هايى كه داخلش كره ريختيم رو ميزاريم داخلش تا ظرف داغ داغ بشه و كره ذوب بشه(مواظب باشيد كره نسوزه)
بعد سريع از فر در مياريم يه لايه از مواد ميريزيم و ميزاريم داخل فر ١٧٠ درجه بمدت ٢٠ دقيقه تا دورش كاملا برشته بشه
در طول پخت اصلا در فر رو باز نكنيد
بعد كه در مياريم يكم پفش ميخوابه كه طبيعيه
براى داخلش هم از هر تاپينگى كه دلتون ميخواد استفاده كنيد
من از تخم مرغ و بيكن و پيازچه بهمراه پنير پارمسان استفاده كردم
هم بى نهايت خوشمزست هم سالمه هم خوشگل حتما امتحانش كن 🤍
براے دوستـ😍ـات فـوروارد ڪن😋و لایک یادت نره❤️➡️
🆔 @Cooking1
[ad_2]
View Source