اولین نکنه واسه درست کردن ژله قالبیاینه که واسه هر بسته ژله، یک و نیم لیوان مایع…
[ad_1]
اینه که واسه هر بسته ژله، یک و نیم لیوان مایعات استفاده کنین
واسه ژله های مات
یک بسته ژله، با یک لیوان آب جوش بنماری بشه و بعد از اینکه کاملا سرد شد نصف لیوان شیر یا بستنی اضافه کنین و از صافی رد کنین
برای خوشرنگ تر شدنش هم رنگ خوراکی بزنین
برای ژله های شفاف، هر بسته ژله با یک و نیم لیوان آب جوش بنماری بشه
حتما بنماری کنینا یادتون نره ✋
✅نکته دوم اینکه قالبو با روغن مایع چرب کنین
.
✅نکته سوم اینکه اخر کار بذارین ژله حداقل 6 ساعت تو یخچال بمونه تا کامل سفت بشه
.
✅برای ژله های لایه لایه، هر لایه رو که تو قالب میریزین، بذارین تو یخچال نیمبند بشه بعد ژله بعدی رو بریزین
ژله ها نباید اصلا گرما داشته باشن
.
✅برای این ژله
من اول تو همه ی خونه ها ژله های رنگی رو ریختم و گذاشتم تو یخچال نیمبند بشن
بعد یه لایه ژله سفید ریختم
بعد به ترتیب ژله های رنگی رو هربار تو قالب ریختم و گذاشتم نیمبند بشه بعد بعدی رو اضافه کردم
.
براے دوستـ😍ـات فـوروارد ڪن😋و لایک یادت نره❤️➡️
🆔 @Cooking1
[ad_2]
View Source