اومدم یه کوکی یادتون بدم که بعید میدونم پهن بشه یا خراب.طعم و بوش عالیه. روش تر…
[ad_1]
کپشن و کامل تا انتها بخون نکاتش رو نوشتم.
کوکی پنیری🍪
تمام موارد هم دمای محیط باشن دوستان😍
آرد دو پیمانه
تخم مرغ درشت یک عدد
کره یک دوم پیمانه(۱۰۰گرم)
پنیر خامه ای یک دوم پیمانه من ویلی زدم(۱۰۰ گرم)
نمک نوک ق چ
پودر قند یک پیمانه
بکینگ پودر نصف ق چ
وانیل نصف ق چ خوری
دارچین و شکر برای روی کوکی به میزان لازم
آرد +نمک+بکینگ پودرو مخلوط و بعد الک کنید.
کره رو کمی بزنید تا باز بشه .پنیر خامه ای رو اضافه کنید یکم بزنید،دور گیری کنید.حالا پودر قند رو کم کم اضافه کنید .دورِ ظرفو حین کنار با لیسک تمیز کنید تا مواد کامل باهم مخلوط شه. تخم مرغ و وانیل رو اضافه کنید ،یک دقیقه بزنید.حالا آرد در سه مرحله اضافه کنید.
خمیرو به مدت یک ساعت داخل یخچال استراحت بدید.تا خمیر سفت بشه و قابل شکل دهی .بعد از یک ساعت فر رو روی صد وهفتاد درجه تنظیم کنید تا گرم بشه.سینی فرو کاغذ روغنی پهن کنید .از خمیر به اندازه نارنگی کوچیک بردارید و داخل شکر و دارچین بزنید (من شکر قهوه ای استفاده کردم) و با فاصله تو سینی فر قرار بدید. کوکی ها ۱۵ دقیقه زمان میخواد تا آماده بشن.نوش جان 😊
نکته هااا
عزیزانم من دو مدل درست کردم
کوکی دارچینی رو با دست شکل دادم سطحش صافه. ولی کوکی ساده رو با قاشق ریختم و داخل پودر قند زدم ترک خورده .
مواد کوکی باید داخل یخچال کاملا خنک و سرد بشه و گرنه به دست
می چسبه . اگه چسبندگی داشت اجازه بدید باز توو یخچال استراحت کنه .البته یکم چسبندگی با زدن تو شکر دارچین از بین میره.آرد اضافه نکنید.اگه تمام مواد توو یک سینی جا نشد ،باقی مانده خمیرو داخل یخچال قرار بدید تا سرماشو از دست نده و شل نشه. بیش از حد مواد کوکی رو هم نزنید بافت کوکی سفت میشه
براے دوستـ😍ـات فـوروارد ڪن😋و لایک یادت نره❤️➡️
🆔 @Cooking1
[ad_2]
View Source