اگه قراره یلداتون بی قر و فر باشه اگه قراره ساده باشه، ولی میخوای دل بری ام کنی…
[ad_1]
اگه قراره ساده باشه، ولی میخوای دل بری ام کنی 😅
این کیک و درست کن 🥹 شیرینی انارو تلخی ملایم شکلات 👌🏼.رنگ قرمز انار کنار شکلات 🍫❤️🥹این کیک فوق العاده اس . بافتش مرطوب و نرمه .یه کیک کافه ای و بی دردسر 😍 رسپیش بینهایت آسونه.
آرد ۱ پیمونه +دو قاشق غذا خوری /آبجوش½ پیمونه/باترمیلک ½ پیمونه/شکر دونه ریز ۱ پیمونه سر خالی/پودر کاکائو ⅓ پیمونه/بکینگپودر ۱ ق چ/وانیل ½ ق چ /تخم مرغ متوسط ۱ عدد/روغن مایع ½ پیمونه
اول از همه برای باترمیلک به شیر هم دمای محیط ۱ ق چ خوری سرکه سفید یا آب لیموترش اضافه کنید تا حالت بریده بریده پیدا کنه .تقریبا یک ربع زمان میبره.
آرد +بکینگ پودر +پودرکاکائو و مخلوط و الک کنید شکر و بهش اضافه کنید .حالا تو یه ظرف دیگه روغن +باترمیلک+تخم مرغ+ وانیل و حسابی بزنید .مواد خشک رو اضافه کنید با همزن مخلوط کنید تا یکدست بشن .همونطور که همزن روشنه آبجوش و اضافه کنید وباز کمی مخلوط کنید . من قالبم ده سانتی بود .میتونی توو ۱۵و۱۸ بپزی. البته اگه میخوای ارتفاع داشته باشه ۱۰ خوبه .دور قالبم کاغذ گذاشتم که کمتر حرارت ببینه و لطیف تر بمونه.با درجه ۱۷۵ برقی تقریبا ۴۰_۴۵ دقیقه اجازه بدید بپزه .عزیزانم دمای فرا متفاوته حتما چک کنید پخته باشه .قالب بزرگتر که میشه تایم پخت کمی میاد پایین .
برای گاناشم ۱۰۰ گرم خامه صبحونه رو بذارید رو حرارت حواستون باشه نجوشه. بهش ۱۰۰ گرم شکلات سکه ای یا تخته ای خورد شده ۵۰ ٪ اضافه کنید.مخلوط کنید تا شکلات آب بشه .بذارید یک ساعت یخچال بعد بیاریدش بیرون با همزن بزنید تا فرم بگیره .رنگ شکلات بعد از فرم دادن روشن تر میشه .بعدم با انار هر طور دوست دارید تزیین کنید.
فقط اجازه بدید کیک کاملا خنک شه بعد گاناش بزنید قشنگا.
براے دوستـ😍ـات فـوروارد ڪن😋و لایک یادت نره❤️➡️
🆔 @Cooking1
[ad_2]
View Source