این از اون #حلوا هاس که اگه تیکشو تو یه مجلس بخوری،امکان نداره طعم و عطرش هیچ وق…
[ad_1]
چند نکته مهم بگم:
✔️این حلوا نباید خیلی سفت باشه و تیکه بشه برداشت،بخاطر همین سفت نبودنشه که خیلی راحت میشه ماسوره زد.
✔️زیر گاز رو بعد حل گرفتن روغن خاموش کنیدو شربتو کم کم اضافه کنید،اگه دیدین حلوا زیاد جمع نمیشه،شعله رو خیلی کم روشن کنید و هم بزنید تا جمع شه.(ولی اصلاً مثل خیلی از حلواها اون حالت گهواره ای رو اینجا نداریم).
✔️شعله موقع تفت دادن آرد باید کم باشه،چون این حلوا رنگش باید روشن باشه،اگه شعله زیاد باشه رنگ حلوا تیره میشه.
✔️روغن رو کم کم به موادتون اضافه کنید،چون هم کره داریم هم جنس آردا باهم فرق داره ممکنه آرد شما همه این روغنو نیاز نداشته باشه،باید غلظتش مثل فیلم شه.
.
مواد اولیه برای این #حلوا_شیر خوشمزمون:
شیر دو پیمانه
آرد یک پیمانه
شکر یک پیمانه
روغن نصف پیمانه
کره ۲۰ گرم
گلاب یک الی دو ق غ
زعفران دم کرده غلیظ دو الی سه ق غ
پودر هل نصف ق چ
براے دوستـ😍ـات فـوروارد ڪن😋و لایک یادت نره❤️➡️
🆔 @Cooking1
[ad_2]
View Source