این خورش رقیب نداره باید حتما امتحانش کنید تا دیگه طرفدار پروپاقرصش بشیداول یه م…
[ad_1]
اول یه مقدار گوشت چرخ شده رو با یه پیاز متوسط رنده شده که آبش گرفته شده، به همراه نمک فلفل زردچوبه وادویه کاری مخلوط میکنین و پنج دقیقه ورز میدیم و بعد قلقلی میکنیم ، قلقلی ها رو یکساعت توی یخچال میذاریم
بعد پوست بادمجونا رو میگیریم و هرطور دوست دارید بزش میزنید ( من چوبش رو جدا نکردم و سه تا برش زدم و پهنش کردم)
بادمجونای من تلخ بودن برای همین یک ساعت توی آب نمک گذاشتم تا تلخیش گرفته بشه
اگه بادمجون شیرین بود نیاز نیست توی آب نمک بذارید
🔴🔴 بعد بادمجونا رو توی روغن سرخ میکنیم ( یکم زردچوبه ونمک به روغن اضاف میکنیم تا روغن به اطراف نپاشه ، این روش عالیه برای سرخ کردن بادمجون)
بعد از سرخ شدن بادمجونا رو کنار میذاریم
حالا گوشت های قلقلی رو سرخ میکنیم و کنار میذاریم
گوجه گیلاسی رو هم تفت میدیم وکنار میذاریم ( گوجه گیلاسی اختیاری هست میتونید حذفش کنید)
بعد چندتا گوجه رو حلقه حلقه میکنیم و دوطرفش رو سرخ میکنیم
بعد تمام مواد روی توی تابه میچینیم و یه فلفل تند هم روی مواد میذاریم
حالا نیاز به سس داریم ، برای سس دو قاشق رب گوجه رو توی روغن تفت میدیم تا رنگ باز کنه ، بعد نمک فلفل و زردچوبه ونصف استکان آب جوش بهش اضاف میکنیم و چندتا غل که زد ، سس رو روی مواد خورش میریزیم ودرب تابه رو میذاریم تا خورش جا بیفته و آبش کشیده بشه و تماااام
نوش جان♥️♥️
براے دوستـ😍ـات فـوروارد ڪن😋و لایک یادت نره❤️➡️
🆔 @Cooking1
[ad_2]
View Source