این دسر لطیف و خوشمزه ی یلدایی رو در کمترین زمان ممکن آمادش کنپاناکوتا خامه ی صب…
[ad_1]
پاناکوتا
خامه ی صبحانه 200گرم
ماست یونانی 200 گرم
شیر 250 گرم
پودر قند یا شکر 1/2پیمانه
گلاب و عرق هل 2ق غ
پودر یا اسانس پرتقال 1/2ق چ
پودر ژلاتین 2 ق غ
آب سرد 1/4پیمانه
انار جهت تزیین
مارمالاد انار یا سس انار به میزان لازم
آب انار 1/2پیمانه
ابتدا خامه صبحانه،ماست ،شیر،پودر قندو گلاب و عرق هل با هم مخلوط میکنیم و روی اجاق قرار میدیم و هم میزنیم همین که اطراف ظرف شروع کرد به زدن حباب های ریز ،از روی اجاق برمیداریم و پودر ژلاتینی که در آب سرد بنماری کردیم بهش اضافه میکنیم و هم میزنیم و مایع دسر در ظرف های دسر ریخته و حدود 6 ساعت داخل یخچال قرار میدیم که خودشو بگیره،
موقع سرو مقداری مارمالاد یا مربا انار با آب انار رقیق میکنیم (بریزید داخل میکسر که رقیق و یکدست بشه )و روی دسر میریزیم.
براے دوستـ😍ـات فـوروارد ڪن😋و لایک یادت نره❤️➡️
🆔 @Cooking1
[ad_2]
View Source