این نان های خوشمزه و لاکچری رو از دست ندینمواد لازم:آرد نان 265 گرم3 گرم مخمر فو…
[ad_1]
👈مواد لازم:
آرد نان 265 گرم
3 گرم مخمر فوری
شکر 30 گرم
1/4 قاشق چایخوری نمک
120 گرم شیر دلخواه
50 گرم شیر نارگیل تغلیظ شده
30 گرم کره نرم
فیلینگ:
25 گرم کره ذوب شده
70 گرم نارگیل خشک شده
50 گرم شیر نارگیل تغلیظ شده
خوب مخلوطش کنید و بزاریدش کنار
دستور پخت:
آرد، شکر، نمک، مایه خمیر، شیر، شیر تغلیظ شده را در یک همزن قرار دهید و بگذارید 20 دقیقه بماند. سپس همزن را روشن کنید، کره نرم را اضافه کنید، با سرعت کم هم بزنید تا خمیر یکدست شود، حدود 10 تا 12 دقیقه. خمیر را صاف کنید. روی آن را بپوشانید و بگذارید 1 ساعت بماند تا حجمش دو برابر شود.
خمیر را به 8 عدد تقسیم کنید و به صورت گلوله درآورید و 10 دقیقه استراحت دهید. توپ را با کف دست خود به صورت دایره ای صاف کنید. حدود 15 گرم فیلینگ را در مرکز آن اضافه کنید. لبه ها را جمع کنید و به شکل توپ گرد در آورید. خمیر را با وردنه صاف کنید. نان ها را شکل دهید و روی آن را بپوشانید، بگذارید تا حجمش دو برابر شود (حدود 45 دقیقه)
روی نان را به آرامی با شیر نارگیل تغلیظ شده بمالید. با دمای 175 درجه به مدت 20 دقیقه بپزید.
@cooking1
[ad_2]
View Source