این پیده های سیب زمینی راحت ترین و خوشمزه ترینهستن توی انواع پیده از نون های خون…
[ad_1]
هستن توی انواع پیده از نون های خونگیِ
برای خمیر نون پیده
آرد سفید. ۵۵۰ گرم
خمیر مایه. ۱ قاشق غذاخوری
نمک. ۱ قاشق مرباخوری
شکر. ۱ قاشق غذاخوری
روغن. ۲ قاشق غذاخوری
آب. ۱و نیم لیوان
برای مواد میانی نون پیده
سیب زمینی. نیم کیلو
پیاز داغ. ۳ قاشق غذاخوری سرپر
تخم گشنیز کوبیده. نصف قاشق مرباخوری
پول بیبر(فلفل ترکی) نصف قاشق مرباخوری
نمک. نصف قاشق مرباخوری
رازیانه. نصف قاشق مرباخوری
فلفل قرمز. یک هشتم قاشق مرباخوری
کره. ۲۵ گرم
و مقداری کره برای رومال نان ها
⛔️ خمیر مایه رو داخل یک چهارم آب دستور بریزید و درش روببندید و اجازه بدید تا حسابی پف کنه نهایتا ده دقیقه باید استراحت کنه
⛔️ مابقی آب دستور رو کم کم اضافه کنید تا خمیر بیش از حد شل نشه
⛔ وقتی مواد خمیر رو باهم ترکیب کردید ️خمیر رو با دست حدود ده تا ۱۵ دقیقه ورز بدیدتا خمیر نرم و لطیفی بدست بیاد.
⛔️ روی خمیر رو بپوشونید و اجازه بدید نهایتا تا یک ساعت و نیم توی محیط گرم استراحت کنه تا حجمش دو تا سه برابر بشه
⛔️ پف خمیر رو بگیرید ،به ۶ تکه تقسیم کنید و چونه کنید و مجدد بگذارید ، ده دقیقه استراحت کنن
⛔️ مواد بگذارید ، و خمیر رو شکل بدید و بگذارید مجدد برای بیست دقیقه استراحت کنن
⛔️ رومال بزنید. بگذارید طبقه وسط فر که از نیم ساعت قبل حسابی داغ شده
برای ده دقیقه ، زیر نون طلایی بشه کافیه ، اگه روی نون طلایی نبود گریل رو روشن کنید سه دقیقه ،البته بالاسری باشید که قدرت فر ها باهم متفاوت یه وقت نسوزه نون ها
از. فر درآوردید رومال کره بزنید
براے دوستـ😍ـات فـوروارد ڪن😋و لایک یادت نره❤️➡️
🆔 @Cooking1
[ad_2]
View Source