این کیک هندونه رو بدون خامه و بدون رنگ خوراکی و با هزینه کمتر به نسبت کیک های قن…
[ad_1]
مواد لازم:
تخم مرغ:۴ عدد
شکر:۱ لیوان
وانیل:۱ ق،چ
روغن:نصف لیوان
اسفناج خام:۱۷۰ گرم
آرد:۲ لیوان
بیکینگ پودر:۱ق،غ
مواد لازم کرم وانیلی:
شیر:۲ لیوان
نشاسته ذرت:۲ق،غ
آرد:۱ق،غ
شکر:۳ق،غ
کره:۱ق،غ
وانیل:نصف ق،چ
برای لایه قرمز من از بریلو استفاده کردم ولی میتونید تو خونه ام دست کنید برای درست کردنشم:
آب انار:یک لیوان
نشاسته ذرت:۱ق،.غ
شکر:۲ق،غ
وانیل:نصف ق،چ
همه موادو باهم مخلوط کنید با چنگال یا همزن دستی هم بزنید یک دست شه روی حرارت ملایم هم بزنید تا غلیظ شه بذارین از داغی بیوفته و ولرم شه روی لایه سفید بریزین ❌اگه داغ بریزین لایه ها باهم قاطی میشه
نکات✅
دمای فر گازی:۱۸۰ به مدت ۳۰ الی ۴۰ دقیقه
دمای فر برقی و سولاردوم:۱۶۰ به مدت ۳۰ دقیقه
✅اگه خواستین بدون فر درست کنید یه قابلمه رو بذارین رو شعله پخش کن ۱۵ دقیقه خالی گرم بشه داخلش یه پایه فلزی بذارین و قالبی که فویل پیچیدین رو بذارین رو پایه در قابلمه رو هم دمکنی بذارین ۴۰ دقیقه بپزه
براے دوستـ😍ـات فـوروارد ڪن😋و لایک یادت نره❤️➡️
🆔 @Cooking1
[ad_2]
View Source