بانت کیک شکلاتمواد لازم :کره صد و شصت و پنج گرمروغن مایع هشتاد و پنج گرمشکر سیصد…
[ad_1]
بانت کیک شکلات
مواد لازم :
کره صد و شصت و پنج گرم
روغن مایع هشتاد و پنج گرم
شکر سیصد گرم
تخم مرغ چهار عدد
وانیل یک چهارم قاشق چایخوری
شیر صدو بیست گرم
خامه صبحانه صد و بیست گرم
آرد سیصد گرم
پودر کاکائو شصت گرم
بیکینگ پودر دو قاشق چایخوری
نمک یک هشتم قاشق چایخوری
مواد لازم :
کره صد و شصت و پنج گرم
روغن مایع هشتاد و پنج گرم
شکر سیصد گرم
تخم مرغ چهار عدد
وانیل یک چهارم قاشق چایخوری
شیر صدو بیست گرم
خامه صبحانه صد و بیست گرم
آرد سیصد گرم
پودر کاکائو شصت گرم
بیکینگ پودر دو قاشق چایخوری
نمک یک هشتم قاشق چایخوری
ابتدا شیر و خامه را مخلوط کرده و کنار بگذارید.
آرد ، پودر کاکائو، نمک ، بیکینگ پودر را با هم الک کرده و کنار بگذارید.
کره، روغن مایع و شکر را با همزن بزنید تا سفید رنگ شوند.
تخم مرغ ها را دانه دانه اضافه کنید و هر کدام را سی ثانیه بزنید .
وانیل را با تخم مرغ آخر اضافه کرده و سی ثانیه هم بزنید.
مخلوط شیر را اضافه کرده و درحد مخلوط شدن هم بزنید سپس مواد خشک را اضافه کرده و با دور کند هم بزنید تا یکدست شود.
مواد کیک را در قالب بانت کیک که چرب و ارد پاشی کرده اید یا قالب گرد ۲۵ سانتی که کاغذ روغنی انداخته اید ریخته و در طبقه وسط فر صد و هفتاد و پنج درجه که از قبل گرم شده پنجاه دقیقه بپزید.
براے دوستـ😍ـات فـوروارد ڪن😋و لایک یادت نره❤️➡️
🆔 @Cooking1
[ad_2]
View Source