با اين رسپي رولتات ديگه ترك نميخورن و كاملا بازاري ميشن🫠 رولت خامه ای🥲تخم مرغ خن…
[ad_1]
رولت خامه ای🥲
تخم مرغ خنك و يخچالي ٦ عدد
آرد ١٢٠ گرم
شكر ٦٠ گرم
شير ٦٠ گرم
روغن ٦٠ گرم
عسل يك ق غ
وانيل مقداري
نمك نوك چاقو
🔹زرده ها و سفيده هارو جدا ميكنيم
🔹سفيده رو كمي ميزنيم تا كف كنه
بعد شكرو كم كم اضافه ميكنيم و ميزنيم تا سفيده فرم بگيره و از ظرف نريزه وقتي ظرفو برگردونديم
🔹زرده ها ،وانيل،عسل ،روغن و شير رو كمي مخلوط ميكنيم با همزن دستي
بعد آرد و نمك رو اضافه ميكنيم و با همزن دستي خوب تركيب ميكنيم
🔹سفيده رو توي دو مرحله اضافه ميكنيم و آروم به حالت دوراني تركيب ميكنيم
🔹مواد که ترکیب شد میریزیم داخل قالب ۴۰*۳۰ که کاغذ روغنی انداختیم کفش
با لیسک یا هر وسیله ای مواد رو به همه جای قالب میریزیم و سطحشو صاف میکنیم
🔹میره داخل فر از قبل گرم شده با حرارت ۱۸۰ درجه به مدت ۱۵ الی ۲۰ دقیقه
🔹اگه روش رنگ نگرفت گریل رو روشن کنید تا روش برشته شه
🔹بعد از اینکه پخت اجازه میدیم دو سه دقیقه بمونه و از داغی بیوفته
🔹طبق کلیپ لای پارچه میپیچیم رولت رو به آرومی و یک ساعت زمان میدیم تا کامل خنک شه
🔹بعد از یک ساعت آروم باز میکنیم و خامه ی فرم گرفته میزنیم و دوباره رول میکنیم
دو سه ساعت میزاریم داخل یخچال
بمونه و بعد برش میرنیم
🔹میتونید روی خامه توت فرنگی یا موز وشکلات هم بریزید و رول کنید بعد
🔹دقت کنید سفیده کامل فرم بگیره تا رولتتون پنبه ای و نرم شه و نشکنه
براے دوستـ😍ـات فـوروارد ڪن😋و لایک یادت نره❤️➡️
🆔 @Cooking1
[ad_2]
View Source