تارت فرانسوی بریم سراغ درست کردن این تارت جذاب : واسه فیلینگ تارت من از پودینگ …
[ad_1]
🔻بریم سراغ درست کردن این تارت جذاب :
واسه فیلینگ تارت من از پودینگ شکلاتی فرمند استفاده کردم، به علاوه یک بسته ژلاتین که تو مقداری آب جوش حل کردم و به پودينگ اضافه كردم،گذاشتم خنک شد، و ریختم روی تارت
گذاشتم یخچال وقتی سفت شد، ژله رو که مکعبی برش دادم روش چیدم.
🔻واسه کراست تارت نياز داريد به :
كره ۱۵۰ گرم
پودر قند ۷۵ گرم
تخم مرغ دمای محیط ۳۸ گرم
آرد نول ۲۰۰ گرم
پودر کاکائو ۲ قاشق غذاخوری
🔻کره و پودر قند رو با همزن بزنید تا کرمی بشه، تخم مرغ رو اضافه کنید و مخلوط کنید، آرد و پودر کاکائو الک شده رو اضافه کنید و با لیسک هم بزنید،
خمیر رو جمع کنید و به قطر ۳ میل بین دو تا کاغذ روغنی پهن کنید،بذارید داخل یخچال تا حداقل یک ساعت استراحت کنه،
بعد خمیر رو برش بزنید و داخل رینگ بندازید
بذارید داخل یخچال به مدت نیم ساعت
بعد بذارید داخل فر گرم شده با دمای ۱۶۰ درجه به مدت ۱۵ دقیقه
وقتی کاملا خنک شد از داخل رینگ در بیارید، یه تخم مرغ رو کامل هم بزنید تا از لختی در بیاد و به همه جای کراست بمالید و دوباره به مدت ده دقیقه داخل فر بذارید .
براے دوستـ😍ـات فـوروارد ڪن😋و لایک یادت نره❤️➡️
🆔 @Cooking1
[ad_2]
View Source