تارت میوه با کرم پاتیسیراین کرم بی نهایت خوشمزه و پرکاربردهبرای فیلینگ کیک و دسر…
[ad_1]
این کرم بی نهایت خوشمزه و پرکاربرده
برای فیلینگ کیک و دسر ها عالیه
توی جارکیک هم میتونین استفاده کنین😍
بدون شک این دستور کراست تارت و کرم پاتیسیر بهترین دستور برای تارت میوه ایه
مواد لازم کرم پاتیسیر
شیر ۴۸۰ میلی ایتر
شکر ۱۳۰ گرم
زرده تخم مرغ ۴ گرم
آرد ۲۵ گرم
نشاسته ذرت ۲۵ گرم
وانیل نصف قاشق چایخوری
کره ۴۰ گرم
اگه روی حرارت موقع هم زدن گلوله شد نگران نباشین، از روی حرارت بردارین و سریع هم بزنین تا از بین بره. دوباره روی حرارت بذارین.
حدود ۲۰ دقیقه زمان میبره.
حتما روی ظرف رو پلاستیک بکشین تا رویه نبنده.
هرچی بیشتر توی یخچال استراحت کنه سفت تر میشه و بهتر فرم میگیره.
برای کراست
کره سرد یخچالی ۱۱۵ گرم
نمک نصف قاشق چایخوری
پودر قند ۸۵ گرم
آرد ۲۷۵ گرم
تخم مرغ یک عدد
بعد از اینکه خمیر آماده شد نیم ساعت توی فریزر یا دو ساعت توی یخچال بهش استراحت بدین
من بعد از اینکه توی قالب گذاشتم هم توی یخچال بهش نیم ساعت استراحت دادم.
توی فر ۱۸۰ درجه حدود ۲۰ تا ۳۰ دقیقه میذاریم تا پخته شه.
براے دوستـ😍ـات فـوروارد ڪن😋و لایک یادت نره❤️➡️
🆔 @Cooking1
[ad_2]
View Source