تارت گردو و سیب همه میگن تو فریزر همیشه خمیر هزار لا داشته باشیداما من میگم خمیر…
[ad_1]
همه میگن تو فریزر همیشه خمیر هزار لا داشته باشید
اما من میگم خمیر این تارت رو همیشه تو فریزر داسته باش چون ماندگاری بالایی داره🤗 و هر وقت مهمون اومد براش یه چیز شیک و خفن آمل تو کمترین زمان درست کن🙃
چون با هر مواد میانی میتونی یه تارت خوشمزه باهاش آماده کنی😋❤️
📌مواد لازم
کره هم دمای محیط 70گرم
پودر قند 50تا 60گرم
تخم مرغ 1عددکوچک
گردو خورد شده 70گرم
نمک 1/4قاشق چایخوری
دارچین یا وانیل به دلخواه 1قاشق چایخوری
📌طرز تهیه
کراست تارت رو طبق رسپی آماده کنید
و بذارید در کمترین حالت 1ساعت تو فریزر استراحت کنه
بعد از فریزر خارج کنید و با وردنه به اندازه قالب تارت باز کنید ( بهتره بین دو تا کاغذ روغنی بازش کنید که نچسبه)
🔻بعد از اینکه کراست رو آماده کردید دوباره بذارید نیم ساعت تو فریزر
بعد از استراحت دوم بره تو فر از ثبت گرم شده با دمای 180به مدت 15دقیقه تا نیم پخت بشه (رو سطح کراست چنگال بزنید که پف نکنه)
🔻کراست که آماده شد بریم سر وقت فیلینگ
برای فیلینگ مواد رو تا هم ترکیب کنید و خوب بزنید تا کاملا یکدست بشه( من گردو رو دندون گیر خورد کردم ولی شما میتونی کاملا آسیاب کنی)
🔻مواد فیلینگ رو بریزید رو کراست و روش لایه های سیب بچینید ) من عاشق این قسمت هستم وقتی با نظم و ترتیب بچه ها رو میچینی خیلی خوبهههههه ، شما میتونی هر جور خواستی سیب ها رو بچینی)فقط حواستون باشه لایه سیب نباید خیلی کلفت باشه
🔻اگه دوست داشتید بازم کمی دارچین بپاشید روی سیب ها و بره تو فر با همون دمای 180 به مدت 20تا 25دقیقه
تا روی سیب ها رنگ بگیره
🔻بذارید تارت کمی خنک شه و بعد نوش جان کنید
و تمام
نوش جون🤍🌱
براے دوستـ😍ـات فـوروارد ڪن😋و لایک یادت نره❤️➡️
🆔 @Cooking1
[ad_2]
View Source