تردترين و بهترين رسپي ممكن براتون اوردمكه بچه ها هم عاشق طعم و ظاهر بامزه ش ميشن…
[ad_1]
چوروس خرگوشی
تخم مرغ 2عدد+1 عدد زرده
آرد 3/4پیمانه
آب 3/4 پیمانه
كره 50 گرم
شكر 2ق غ
نمك نوك ق چ
وانيل 1/2ق چ
ابتدا آب ،كره،شكر روي حرارت قرار ميديم كناره هاي ظرف كه شروع كرد به جوشيدن ،آرد و نمك الك شده اضافه ميكنيم (حرارت متوسط باشه)شروع به هم زدن ميكنيم تا جايي كه گلوله هاي خمير باز بشه و خمير لطيف و يكدستي درست بشه
خمير از روي حرارت برداشته و در ظرف ديگه اي ميريزيم از حرارت كه افتاد(بايد خمير سرد بشه يا كمي ولرم هم ايرادي نداره)تخم مرغ ها دونه دونه اضافه كرده و بعد از هر بار اضافه كردن تخم مرغ 2 دقیقه خمیر هم میزنیم وانیل هم مابین تخم مرغ ها اضافه میکنیم.
بعد از هم زدن مواد خمیر رو داخل قیفی که از قبل ماسوره گذاشتیم،میریزیم و روی کاغذ روغنی به شکل قلب ماسوره میزنیم.
قلبهای خمیری حدود نیمساعت تا 45 دقیقه داخل یک سینی در فریزر قرار میدیم تا منجمد بشه
بعد از گذشت این تایم از فریرز در اورده و کاغذش جدا میکنیم و در روغن داغ سرخش میکنیم
میتونید بلافاصله بعد از سرخ شدن خرگوشها رو در مخلوط شکر و دارچین بغلتونید یا با شوکولات میل کنید.
براي تزييات چشم خرگوش از شوكولات تخته اي بنماري شده در قيف استفاده كردم
براے دوستـ😍ـات فـوروارد ڪن😋و لایک یادت نره❤️➡️
🆔 @Cooking1
[ad_2]
View Source