ترشی بادمجانمواد لازم:بادمجان ۲ کیلو۱/۳ گل کلم متوسط۲ عدد هویجسیر ۲ بوتهنعنا ترج…
[ad_1]
مواد لازم:
بادمجان ۲ کیلو
۱/۳ گل کلم متوسط
۲ عدد هویج
سیر ۲ بوته
نعنا ترجیحا تازه ۱۰۰ گرم( من ۲ ق غ خ نعنا خشک استفاده کردم)
نمک، فلفل سیاه، زردچوبه به میزان لازم
آب جوشیده سرد شده ۳ لیوان
سرکه ۶ لیوان
نمک ۱/۴ پیمانه
طرز تهیه:
بادمجونارو تهشونو میگیریم و وسطشو با چاقو برش میزنیم باید قسمت برش زده بزرگ نباشه که حین پیخت باز نشه دقیقا مثل برشی که من زدم.در صورت نیاز قبل از پخت اگر بادموجاتون تلخ باشه توی مقداری آب و نمک بذارید تا تلخیش گرفته بشه.
حالا توی قابلمه میریزیم و آب و نمک بهش اضافه میکنیم و میذاریم ۱۵ الی ۲۰ دقیقه بپزه. سپس از صافی رد میکنیم.
از قسمتی که برش زدیم میچینیم توی صافی(یعنی اون قسمت برش زده میفته پایین) و یک جسم سنگین روی اونا میذاریم تا لعاب داخل بادمجونا کاملا گرفته بشه و هیچ آب و لعابی باقی نمونه.
گل کلم هویج و سیرمونو ریزِ ریز خورد میکنیم دقیقا به اندازه ای که توی ویدیو میبینین. حالا بهش نمک، زردچوبه، فلفل سیاه و نعنای ریز خورد شده (و یا مثل من نعنای خشک) اضافه میکنیم و خوب مخلوط میکنیم. حالا اونو توی قسمتی از بادمجون که برش زدیم میریزیم و اونو خوب لبه هاشو میبندیم و توی ظرف مد نظر میچینیم. من چون مواد میانیم اضافه اومد از دوتا فلفل سبز هم استفاده کردم هم خوشمزه تر شد هم خوشرنگتر.حالا به اضای هر ۱ لیوان آب ۲ لیوان سرکه توی ظرف میریزیم و نمکمونو بهش اضافه میکنیم و خوب یکدست میکنیم و روی ترشی میریزیم درشو میبندیم و میذاریم ۱ هفته بمونه و بعد سرو میکنیم.
براے دوستـ😍ـات فـوروارد ڪن😋و لایک یادت نره❤️➡️
🆔 @Cooking1
[ad_2]
View Source