آموزش آشپزی | در منزل | غذا های جدید

بانک آموزش درست کردن غذا و دسر های ایرانی و خارجی | چطوری آشپزی کنم؟

دسته‌بندی نشده

ترکیب رسپی این کیک و این کرم یعنی مستقیم طبقه هفتم بهشتکرم که اصلا به تنهایی میت…

[ad_1]

ترکیب رسپی این کیک و این کرم یعنی مستقیم طبقه هفتم بهشت
کرم که اصلا به تنهایی میتونه چشمات رو قلبی کنه از بس شدیدا خوشمزست😋
کیک هم که از بس گوگولی و خوشگل و خوشمزه و مجلسیه جون میده برای هدیه دادن یا درست کردن برای مناسبت ها😊❤️
بخصوص چون نیازی به خامه کشی منظم نداره برای شمایی که خامه کشی بلد نیستی خیلی خوبه🙃

📌مواد لازم کیک رافائلو
تخم مرغ 3عدد متوسط
شکر 100گرم
روغن 20گرم
وانیل1/2قاشق چایخوری
آب جوش 25گرم
آرد بادام 50گرم
پودر نارگیل چرب 20گرم
آرد 110گرم
بیکینگ پودر 1قاشق چایخوری

📌برای کرم
پنیر خامه ای 120گرم
خامه قنادی فرم گرفته 200گرم
شکلات سفید بن ماری شده 100گرم

📌طرز تهیه
تخم مرغ ها رو اول بذارید به دمای محیط برسه
بعد زرده و سفیده رو جدا کنید
سفیده رو با کمی از شکر با دور تند همزن بزنید تا کفی بشه و کم کم باقی نیمی از(چشمی اندازه بزنید خیلی مهم نیست) شکر رو اضافه کنید تا کاملا پفکی بشه (نمیخوایم سفیده کاملا سفت بشه چون باعث خشکی کیک میشه وقتی سفیده شد و شروع کرد که رد پره همزن روش بیوفته تمومه )

🔻سفیده رو بذارید تو یخچال
زرده تخم مرغ رو با باقی مونده شکر و وانیل با دور تند همزن بزنید تا کرمی رنگ بشه(دورگیری فراموش نشه)
🔻روغن و آب جوش رو اضافه کنید و با همزن دستی فقط مخلوط کنید
آرد بادام و پودر نارگیل رو هم به زرده ها اضافه کنید و با لیسک مواد رو با هم مخلوط کنید

🔻آرد و بیکینگ پودر رو با هم مخلوط کنید و طی چند مرحله با سفیده تخم مرغ به مواد اضافه کنید
و با لیسک و دورانی مواد رو مخلوط کنید (مثل کلیپ)
مواد رو بریزید تو قالب و بره تو فر از قبل گرم شده

🔻بعد پخت بذارید کاملا کیک سرد بشه
برش بزنید و از کرم بین کیک و روی کیک بزنید
اگه دوست داشتید سطح کیک رو با شیر مرطوب کنید

🔻برای کرم هم فقط کافیه همه مواد رو با دور متوسط همزن یک دقیقه بزنید که کاملا یکدست بشه
فقط شکلاتی که بن ماری کردید حتما به دمای محیط رسیده باشه
و تمام
نوش جون🤍🌱

🔻اندازه قالب 18
دمای فر 175درجه سانتی گراد
مدت زمان پخت 30تا 40دقیقه
حتما بعد از 30دقیقه با کمک سیخ چوبی تست کنید که ببینید پخته یا نه که کیک خشک نشه

.
🔻بهتره کیک رو یه شب بذارید تو یخچال اینجوری محشر میشه
🔻روی سطح کیک رو من باز کمی پودر نارگیل پاشیدم و گوگولی تر شد
🔻میتونید با کرم قشنگ خامه کشی کنید و صاف کنید ولی اینجوری نامنظم هم قشنگه
براے دوستـ😍ـات فـوروارد ڪن😋و لایک یادت نره❤️➡️
🆔 @Cooking1

[ad_2]
View Source

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *


آموزش آشپزی ساده

سایت آموزش اشپزی ، یکی از بهترین مرجع های آموزش کامل اشپزی هست که شما می تونید با کمترین امکانات غذا های متنوع و خوشمزه ای رو بپزید

زرین لینک

آموزش آشپزی ایرانی رایگان

اگر به پختن غذا های محلی ایرانی علاقه خاصی دارید ، میتونید به دسته بندی غذا های ایرانی مراجعه کنید و با دیدن اموزش های جدید و کم هزینه آشپزی ایرانی رو یاد بگیرید ، به عنوان مثال قرمه سبزی بپزید که بوش تا 7 تا کوچه اون طرفتر هم بپیچه

اشپزی اسان و کم هزینه + اموزش اشپزی در خانه

در منزلتون با کمترین امکانات ، یک غذای خوشمزه آماده کنید ، کی دلش نمیخواد بهترین دست پخت رو داشته باشه؟ ، قطعا شما تبدیل میشید به بهترین آشپز محلتون چون با کمترین امکانات و بصورت ساده غذایی درست میکنید که ادم انگشتاشو هم مبخوره کافیه غذای مورد نظر رو انتخاب کنید و آموزش آشپزی همون غذا رو در خانه ببنید و شروع کنید به پختنش ، راستی نظرات هم فراموش نشه!!!