تُستِ پنیرُ ژامبونِ فرانسوی با سسِ بشامل شاید براتون جالب باشه بدونین که این سان…
[ad_1]
تُستِ پنیرُ ژامبونِ فرانسوی با سسِ بشامل
👇🏻
شاید براتون جالب باشه بدونین که این ساندویچ (کُرُک مُسیو) اولین بار سال ۱۹۰۰ میلادی تویِ یک کافه تو شهرِ پاریس درست شده و امروزه خیلی معروفه. اون زمان فقط با ژامبون و پنیرِ اِمِنتال درست می شده و اصلا سُسِ بشامل نداشته. ضخامتِ نونِ تُستی که برای این ساندویچ در نظر گرفته میشده هم مهم بوده و باید حدودا ۱/۵ سانتی متر باشه و حتما از نونِ تستِ سفید استفاده بشه.
👇🏻
شاید براتون جالب باشه بدونین که این ساندویچ (کُرُک مُسیو) اولین بار سال ۱۹۰۰ میلادی تویِ یک کافه تو شهرِ پاریس درست شده و امروزه خیلی معروفه. اون زمان فقط با ژامبون و پنیرِ اِمِنتال درست می شده و اصلا سُسِ بشامل نداشته. ضخامتِ نونِ تُستی که برای این ساندویچ در نظر گرفته میشده هم مهم بوده و باید حدودا ۱/۵ سانتی متر باشه و حتما از نونِ تستِ سفید استفاده بشه.
موادِ لازم برایِ سسِ بشامل:
کره ۳۰ گرم
آرد سفید ۳ ق س
شیر ۱ پیمانه
سیر رنده شده ۱ حبه کوچک
نمک، فلفل سیاه
سس خردل ۱ ق چ
پودرِ پنیرِ پارمسان ۱/۴ پیمانه
برای درست کردنِ سس بشامل، کره رو روی حرارت آب کنید، بهش آرد رو اضافه کنید و کمی تفت بدید تا بویِ خامیِ آرد گرفته بشه، کمکم شیر رو اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست بشه، سیر و نمک و فلفل و سس خردل رو اضافه کنید، درآخر هم پنیرِ پارمسان. کمی که سس غلیظ شد، از روی حرارت بردارید.
نانِ تست ۶ اسلایس
ژامبون گوشت یا مرغ یا بوقلمون ۹ اسلایس
پنیر رنده شده
پنیرِ ورقه ای گودا یا چدار
در فر با دمایِ ۱۹۰ درجه تا زمانی که سطحش طلایی بشه
لایک یادت نره❤️
🆔 @Cooking1
[ad_2]
View Source