آموزش آشپزی | در منزل | غذا های جدید

بانک آموزش درست کردن غذا و دسر های ایرانی و خارجی | چطوری آشپزی کنم؟

دسته‌بندی نشده

حالا زرده ها رو با بقیه شکر و وانیل بهش اضافه و بزنید تا کرم رنگ بشه شیر و روغن …

[ad_1]

✔️حالا زرده ها رو با بقیه شکر و وانیل بهش اضافه و بزنید تا کرم رنگ بشه شیر و روغن مایع رو اضافه و پنج دقیقه هم بزنید آرد و بکینگ و‌پودر و پودرکاکائو رو‌مخلوط و الک کرده در دو مرحله به مواد اضافه و‌ مخلوط کنید در نهایت سفیده فرم گرفته رو هم در دو مرحله اضافه بصورت دورانی فولد کنید قالب بیست سانت و کاغذروغنی و چرب کرده مایه کیک و‌ داخل قالب بریزید بزارید داخل فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه بمدت ۴۵ دقیقه تا بپزه.
وقتی کیک اماده شد اجازه بدین از دما بیفته و از قالب جدا کنید اجازه بدین تا کامل خنک بشه.

در این فاصله فیلینگ رو اماده کنید👇

✔️خامه قنادی،پودر کرم کارامل و پنیر(من از پنیر خامه ای ویلی استفاده کردم)همه رو با هم‌مخلوط و با همزن برقی بزنید تا فرم بگیره

✔️۱۵۰ گرم از خامه فرم گرفته رو جدا کنید و بزارید کنار (برای روی کیک)

✔️خامه صبحانه رو بزارید روی حرارت کتری تا صاف و یکدست بشه وقتی رون شد شکلات تخته ای رو بهش اضافه کنید با ۱۵۰ گرم خامه ای که‌گذاشته بودین کنار مخلوط کنید
براے دوستـ😍ـات فـوروارد ڪن😋و لایک یادت نره❤️➡️
🆔 @Cooking1


[ad_2]
View Source

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *


آموزش آشپزی ساده

سایت آموزش اشپزی ، یکی از بهترین مرجع های آموزش کامل اشپزی هست که شما می تونید با کمترین امکانات غذا های متنوع و خوشمزه ای رو بپزید

زرین لینک

آموزش آشپزی ایرانی رایگان

اگر به پختن غذا های محلی ایرانی علاقه خاصی دارید ، میتونید به دسته بندی غذا های ایرانی مراجعه کنید و با دیدن اموزش های جدید و کم هزینه آشپزی ایرانی رو یاد بگیرید ، به عنوان مثال قرمه سبزی بپزید که بوش تا 7 تا کوچه اون طرفتر هم بپیچه

اشپزی اسان و کم هزینه + اموزش اشپزی در خانه

در منزلتون با کمترین امکانات ، یک غذای خوشمزه آماده کنید ، کی دلش نمیخواد بهترین دست پخت رو داشته باشه؟ ، قطعا شما تبدیل میشید به بهترین آشپز محلتون چون با کمترین امکانات و بصورت ساده غذایی درست میکنید که ادم انگشتاشو هم مبخوره کافیه غذای مورد نظر رو انتخاب کنید و آموزش آشپزی همون غذا رو در خانه ببنید و شروع کنید به پختنش ، راستی نظرات هم فراموش نشه!!!