حالا زرده ها رو با بقیه شکر و وانیل بهش اضافه و بزنید تا کرم رنگ بشه شیر و روغن …
[ad_1]
✔️حالا زرده ها رو با بقیه شکر و وانیل بهش اضافه و بزنید تا کرم رنگ بشه شیر و روغن مایع رو اضافه و پنج دقیقه هم بزنید آرد و بکینگ وپودر و پودرکاکائو رومخلوط و الک کرده در دو مرحله به مواد اضافه و مخلوط کنید در نهایت سفیده فرم گرفته رو هم در دو مرحله اضافه بصورت دورانی فولد کنید قالب بیست سانت و کاغذروغنی و چرب کرده مایه کیک و داخل قالب بریزید بزارید داخل فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه بمدت ۴۵ دقیقه تا بپزه.
وقتی کیک اماده شد اجازه بدین از دما بیفته و از قالب جدا کنید اجازه بدین تا کامل خنک بشه.
وقتی کیک اماده شد اجازه بدین از دما بیفته و از قالب جدا کنید اجازه بدین تا کامل خنک بشه.
در این فاصله فیلینگ رو اماده کنید👇
✔️خامه قنادی،پودر کرم کارامل و پنیر(من از پنیر خامه ای ویلی استفاده کردم)همه رو با هممخلوط و با همزن برقی بزنید تا فرم بگیره
✔️۱۵۰ گرم از خامه فرم گرفته رو جدا کنید و بزارید کنار (برای روی کیک)
✔️خامه صبحانه رو بزارید روی حرارت کتری تا صاف و یکدست بشه وقتی رون شد شکلات تخته ای رو بهش اضافه کنید با ۱۵۰ گرم خامه ای کهگذاشته بودین کنار مخلوط کنید
براے دوستـ😍ـات فـوروارد ڪن😋و لایک یادت نره❤️➡️
🆔 @Cooking1
[ad_2]
View Source