آموزش آشپزی | در منزل | غذا های جدید

بانک آموزش درست کردن غذا و دسر های ایرانی و خارجی | چطوری آشپزی کنم؟

دسته‌بندی نشده

حلوای زعفرونیحلوای زعفرانیمواد لازم: ۲ پ آرد نان یا آرد گندم، ۱و نیم پ آب، نصف …

🌺 حلوای زعفرونی
حلوای زعفرانی
مواد لازم: ۲ پ آرد نان یا آرد گندم، ۱و نیم پ آب، نصف پ گلاب، ۲ پ شکر، زعفران سابیده ۱-۲ ق چ، کره یا روغن جامد و یا روغن مایع ۱ و نیم پ
ابتدا شربت را درست می کنیم: شکر و آب و گلاب و زعفران را روی شعله ملایم گاز می پزیم تا شکر کامل حل شود و شربت چند جوش بزنید (۳-۴ دقیقه) بعد زیر آن را خاموش می کنیم و کنار می کذاریم.
آرد را الک می کنیم و در ظرف روی شعله ملایم گاز تفت می دهیم تا بوی آرد بلند شود و رنگ آن کرم رنگ شود.
آرد تفت داده شده را مجددا الک می کنیم تا حسابی نرم و لطیف شود و آن را در ظرف می ریزیم و کره و روغن مایع را اضافه می کنیم و هم می زنیم تا کره آب شود و با آرد مخلوط شود.
مایه حلوا که کنی غلیظ شد شربت را کم کم و در چند مرحله به آن اضافه می کنیم و بعد از هر افزودنی هم می زنیم و کاملا ترکیب می کنیم.
وقتی تمام شربت جذب شد و حلوا کمی غلیظ شد و از کناره های ظرف به راحتی جدا شد آن را چندین بار مطابق فیلم گهواره می کنیم.
براے دوستـ😍ـات فـوروارد ڪن😋و لایک یادت نره❤️➡️
🆔 @Cooking1


View Source

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *


آموزش آشپزی ساده

سایت آموزش اشپزی ، یکی از بهترین مرجع های آموزش کامل اشپزی هست که شما می تونید با کمترین امکانات غذا های متنوع و خوشمزه ای رو بپزید

زرین لینک

مامی فود

آموزش آشپزی ایرانی رایگان

اگر به پختن غذا های محلی ایرانی علاقه خاصی دارید ، میتونید به دسته بندی غذا های ایرانی مراجعه کنید و با دیدن اموزش های جدید و کم هزینه آشپزی ایرانی رو یاد بگیرید ، به عنوان مثال قرمه سبزی بپزید که بوش تا 7 تا کوچه اون طرفتر هم بپیچه

اموزش اشپزی

رضیم

اشپزی اسان و کم هزینه + اموزش اشپزی در خانه

در منزلتون با کمترین امکانات ، یک غذای خوشمزه آماده کنید ، کی دلش نمیخواد بهترین دست پخت رو داشته باشه؟ ، قطعا شما تبدیل میشید به بهترین آشپز محلتون چون با کمترین امکانات و بصورت ساده غذایی درست میکنید که ادم انگشتاشو هم مبخوره کافیه غذای مورد نظر رو انتخاب کنید و آموزش آشپزی همون غذا رو در خانه ببنید و شروع کنید به پختنش ، راستی نظرات هم فراموش نشه!!!