خوشمزهترین و خوشگلترین و مجلسیترین حلوای موجود قطعا همینهمن برای این حلوای خو…
[ad_1]
من برای این حلوای خوشمزه از آرد نخودچی باکیفیت گلستان استفاده کردم.
این حلوا طعمش بینظیره، ترکیب فوقالعاده از جدال بی پایان سنت و مدرنیته که از قضا تو این حلوا خیلی خوب باهم کنار اومدن😁
ترکیبی از نخودچیهای نوستالژیک و روکش شکلات و فندق رست شده که به طعم نوتلا میزنه🤤😋
خلاصه بگم با این ترکیب میشه زندگی کرد😍
🙂
مواد لازم
آرد نخودچی گلستان ۲ پیمانه
کره ۱ پیمانه
پودر قند ۳/۴ پیمانه
پودر هل ۲ قاشق چایخوری
شکلات تختهای شیری یا تلخ 60% (من خودم تلخ رو بیشتر دوست دارم ) ۱ بسته
فندوق به مقدار لازم
🙂
طرز تهیه :❤️🤍
آرد نخودچی رو الک کنید و روی حرارت بذارید تا یه کم خامیش گرفته بشه
در حد ۱۵ دقیقه کافیه، خیلی تفت ندید که تغییر رنگ بده
دوباره آرد نخودچی رو الک کنید و بذارید کنار.
کره رو بذارید روی حرارت تا آب بشه و کم کم آرد نخودچی رو به کره اضافه کنید.
مواد رو از روی حرارت بردارید و خوب مخلوط کنید،
و در آخر پودر قند و پودر هل رو هم اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.
مواد حلوا رو بذارید کنار تا کمی خنک بشه.
شکلات رو آب کنید (من برای آب کردن شکلات، شکلات رو خورد میکنم داخل قیف میریزم، و سر قیف رو گره میزنم. آب رو به جوش میارم میریزم تو یه ظرف و قیف شکلات رو همینجوری میذارم داخل آب داغ حدودا ۱ دقیقه کافیه تا شکلات ها آب بشه، اینجوری خیلی بهتره به نظرم تا به روش بن ماری😅
اگه دوست داشتید روی حلواها مثل مال من کمی ورق طلا بزنید و خوشگلش کنید.
فندوق ها رو حتما رُست کنید و بریزید رو شکلاتها و بذارید تو یخچال تا شکلاتها ببنده حدودا ۵ دقیقه کافیه.
(دقت کنید که حلوا خیلی داغ یا خیلی سرد نباشه در حدی که دستتون رو نسوزونه خوبه)
قالبها رو از یخچال دربیارید، مواد حلوا رو بریزید روی قالبها و دوباره بذارید داخل یخچال، حدودا یک ربع خوبه تا مواد خنک شه و فرم بگیره
و تمام🤍❤️
پ ن: فقط دقت کنید بخاطر شکلات و کره بافت این حلوا نرم هست پس بهتره کمی قبل از سرو از یخچال خارج کنید و خیلی نذارید تو دمای اتاق بمونه چون کمی نرم میشه، آب نمیشه ها کمی نرم میشه فقط❤️🤍
براے دوستـ😍ـات فـوروارد ڪن😋و لایک یادت نره❤️➡️
🆔 @Cooking1
[ad_2]
View Source