خوش و آب و رنگ و خوشمزه تر ازین دسر نداریم سیوش کن خیلی هم آسون درست میشه برای پ…
[ad_1]
برای پودینگ شکلاتی 👇🏻
شير پرچرب یک ليتر
نشاسته ذرت ۲ قاشق غذاخوري
آرد گندم ۳ قاشق غذاخوري
شكر ۱۲۰ گرم
پود كاكائو ٢ قاشق سوپخوري
شكلات تلخ ١٥٠ گرم + ۱۰۰ گرم شکلات شیرین
خامه صبحانه ۴۰۰ گرم
پودر ژلاتین ۳ ق غ + نصف پیمانه آب بنماری کنین
.
یک لیوان از شیر سرد رو با نشاسته و آرد مخلوط کنین و با همزن دستی بزنین تا کاملا حل بشه و بذارین کنار
مابقی شیر و با شکلات و شکر بذارین روو حرارت تا کاملا حل بشه و شکلات آب بشه سپس پودر کاکائو روش الک کنین و با همزن دستی هم بزنین تا یکدست بشه سپس مخلوط شیر و نشاسته و آرد رو اضافه میکنیم و مدام هم میزنیم تا حالت فرنی بگیره ( حتما حتما باید مرتب هم بزنین ) سپس حرارت رو خاموش میکنیم و خامه صبحانه رو اضافه میکنیم و با ویسک میزنیم تا کاملا حل بشه
سپس ژلاتین بنماری شده رو اضافه میکنیم و هم بزنیم تا یکدست بشه پودینگمون آمادست اجازه میدیم از حرارت کمی بیفته ( تا میخواد از حرارت بیفته چند مین یک بار حتما با ویسک هم بزنین که نبنده ) برای روی بیسکوییت ها استفاده میکنیم طبق ویدئو
.
برای کانفیت توت فرنگی 👇🏻
توت فرنگي خرد شده سه پيمانه
آب ليموترش تازه يك قاشق غذاخوري
عسل سه قاشق غذاخوري
پودر ژلاتین ۲ ق غ + یک سوم پیمانه اب
توت فرنگي هارو بريزيد توي قابلمه با شعله متوسط.
يكم كه بگذره توت فرنگي ها شروع ميكنن به آب انداختن. تقريباً بعد از يك ربع اول كف توت فرنگي هارو با قاشق بگيريد و بعد شعله رو خاموش كنيد..)( آب توتفرنگی کشیده بشه )
حالا با پوره كن يا پشت قاشق توت فرنگي هارو له كنيد بهش آب ليموترش اضافه كنيد. از داغي كه افتاد عسل رو بهش اضافه كنيد وهم بزنین تا مخلوطبشه در آخر ژلاتین بنماری شده رو اضافه میکنیم
.
قالب من ۲۵ در ۲۵ هست
از ۴ بسته بیسکویت پتی بور استفاده کردم
طبق ویدئو داخل قالب میچینیم و میریزیم
هر لایه رو که میریزین به مدت ۳۰ دقیقه در فریزر قرار بدین تا نیم بند بشه لایه بعدی رو اضافه کنین
در نهایت لایه اخر رو که میریزین یک ساعت در فریزر و ۵ الی ۶ ساعت داخل یخچال استراحت میدین سپس دسر رواز دور قالب با نوک چاقو ازاد میکنین و قالب رو باز و برش میزنین و سرو میکنین
براے دوستـ😍ـات فـوروارد ڪن😋و لایک یادت نره❤️➡️
🆔 @Cooking1
[ad_2]
View Source