آموزش آشپزی | در منزل | غذا های جدید

بانک آموزش درست کردن غذا و دسر های ایرانی و خارجی | چطوری آشپزی کنم؟

دسته‌بندی نشده

دسر روکر موز 🤍طرز تهیه و مواد لازم :این یک دسر دولایه است که شما شما میتونید یک …

[ad_1]

دسر روکر موز 🤍🍌
طرز تهیه و مواد لازم :
این یک دسر دولایه است که شما شما میتونید یک لایه اشو هم درست کنید .
برای قالب بزرگ ۲.۵لیتری مثل قالب من نیاز داریم به :
۱.۵ بسته پودر ژله موزی + ۲.۵ آب جوش باهم مخلوط میکنیم و وقتی کاملا یکدست و شفاف شد داخل قالب میریزیم و برای سه ساعت درون یخچال میزاریم.
برای دومین لایه :
یک عدد تخم مرغ + ۷ ق غ پودر قند + ۶ق غ نشاسته ذرت +۳ لیوان شیر + ۱/۲ق چ وانیل باهم مخلوط میکنیم . و روی حرارت میزاریم و مثل فرنی اینقدر بهم میزنیم تا غلیظ و یکدست و بشه مور داخل ویدیو .و بعد کنار میزاریم تا از داغ ثب ززولدت
۳۰۰ گرم پنیر خامه‌ای + ۷ ق غ پودر قند مخلوط میکنید و ب مواد اضافه میکنیم .
و در نهایت نصف پیمانت گردو و یک پیمانه موز له شده و نصف پیمانه بیسکوییت خرد شده رو به مواد اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم.
بری ۶-۷ ساعت داخل بخچال میزاریم و نوش جان❤️😍
برای جداسازی دسر از قالب کافیه ۱۰ ثانیه قالب داخل اب ولرم بزاریم ( اصلا زیادتر نزارید ما دسر اب میشه)
براے دوستـ😍ـات فـوروارد ڪن😋و لایک یادت نره❤️➡️
🆔 @Cooking1


[ad_2]
View Source

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *


آموزش آشپزی ساده

سایت آموزش اشپزی ، یکی از بهترین مرجع های آموزش کامل اشپزی هست که شما می تونید با کمترین امکانات غذا های متنوع و خوشمزه ای رو بپزید

زرین لینک

آموزش آشپزی ایرانی رایگان

اگر به پختن غذا های محلی ایرانی علاقه خاصی دارید ، میتونید به دسته بندی غذا های ایرانی مراجعه کنید و با دیدن اموزش های جدید و کم هزینه آشپزی ایرانی رو یاد بگیرید ، به عنوان مثال قرمه سبزی بپزید که بوش تا 7 تا کوچه اون طرفتر هم بپیچه

اشپزی اسان و کم هزینه + اموزش اشپزی در خانه

در منزلتون با کمترین امکانات ، یک غذای خوشمزه آماده کنید ، کی دلش نمیخواد بهترین دست پخت رو داشته باشه؟ ، قطعا شما تبدیل میشید به بهترین آشپز محلتون چون با کمترین امکانات و بصورت ساده غذایی درست میکنید که ادم انگشتاشو هم مبخوره کافیه غذای مورد نظر رو انتخاب کنید و آموزش آشپزی همون غذا رو در خانه ببنید و شروع کنید به پختنش ، راستی نظرات هم فراموش نشه!!!