دلت میخواد برای ولنتاین یه شیرینی ساده یاد بگیری و همونو هدیه بدی 🥲؟ باور کن عشق…
[ad_1]
هدیه بدی 😍🥲؟ باور کن عشقی که توو پختن کیک و شیرینی و هدیه دادنش هست .خیلی خیلی قشنگه و هیچ وقت فراموش نمیشه. لذت و
مزه مزه کردن شیرینی خیلی دلچسبه . انگار با قلبت میپزی .
این تارت های کوچیک خیلی خوشمزه ان 🥹نگا کن آخه 😅با کمی خلاقیت میتونی تزیین کنی کاتر بزنی یا نمیدونم زست پرتقال .لیمو اضافه کنی، کرم پنیری یا خامه شکلاتی بزنی 👌🏼یه کراست بیسکوییتی نرم 😘روش خامه با هر طعمی که می خوای
کره ۱۲۵ گرم
(از فریزر در بیارید مکعبی ریز برش بزن )
آرد ۲ پیمانه استاندارد
شکر ۴ ق غ خوری (من یکمی شکر قهوه ای ام زدم )
تخم مرغ ۱ عدد متوسط
نمک نوک ق چ خوری(با آرد الک کنید)
وانیل نصف ق چ خوری
من با غذا ساز درست کردم .اما توجه کنید بدون غذا ساز هم میشه.ولی غذا ساز کارو راحت میکنه.اگه ندارید با چنگالم میشه . ولی اگه با دست مخلوط می کنید فقط باید با نوک انگشت انجام بدی. چون گرمای کف دست خمیرو خراب میکنه و به روغن میفته .حالا آرد و به همراه کره ی سرد مخلوط کنید تا حالت پودری و خورده نون پیدا کنه.بعد شکر ،تخم مرغ،وانیل و اضافه کنید ، مخلوط کنید تا خمیر یکدست بشه.به هیچ عنوان زیاد ورز ندید. بریزید توو کیسه و به مدت ۱ ساعت اجازه بدید توو یخچال استراحت کنه .بعد مطابق ویدئو بین دوتا نایلون به قطر نیم سانت با وردنه پهنش کنید.کاتر بزنید و توو فر از قبل گرم شده با درجه ی ۱۶۰ به مدت تقریبا ۱۲ دقیقه بپزید.لبه های تارت رنگ میگیره و طلایی میشه آمادس.اجازه بدید خنک که شد خامه پایپ کنید. میتونید از هر نوع میوه ،مربا ،یا کمپوتی استفاده کنید 🥰 این تارت بینهایت خوشمزه اس و ساده درست میشه
نکته
این تارت باید توو یخچال بمونه تا رطوبت خامه رو بگیره و نرم تر بشه .اما اگه فرصت ندارید با یکمی شیر مرطوبش کنید.
حواستون باشه بیش از حد نمونه توو فر که خشک میشه.
براے دوستـ😍ـات فـوروارد ڪن😋و لایک یادت نره❤️➡️
🆔 @Cooking1
[ad_2]
View Source