دیگه وقتشه بیخیال خمیر هزارلا شیحالا چی میخوایم؟!هیچیمواد لازمخمیر باقلوا به مقد…
[ad_1]
حالا چی میخوایم؟!
هیچی😁
📌مواد لازم
خمیر باقلوا به مقدار لازم
کره هم به مقدار لازم
برای خامه روش این نسبت رو در نظر بگیرید
خامه قنادی 250گرم
نوتلا یا هر شکلات صبحانه دیگه 3قاشق غذاخوری
کره بادوم زمینی 1قاشق غذاخوری
📌طرز تهیه
خمیر باقلوا رو برش بدید
اندازه من ۳۰در ۸سانت بود و وقتی رول کردم شد ۲ونیم در ۸ اما شما 🔻میتونی هر سایز و اندازه ای میخوای درست کنی
ولی این اندازه به نظرم خیلی بانمک و خوشگل شد🤗
به خمیر کره آب شده بزنید و رول کنید
🔻بچینید رو سینی فر و روی رول ها رو هم کره بزنید
بره تو فر از قبل گرم شده با دمای 180به مدت 10تا 12دقیقه
)البته بسته به سایز شیرینی ها تایم تغییر میکنه هر وقت دیدید روی لایه ها کمی پف کرده و تغییر رنگ داده آمادست)
بذارید تا خنک شه (تو یخچال نه چون کره میبنده، تو محیط تا خنک شه)
🔻خامه قنادی رو فرم بدید و شکلات و کره بادوم زمینی هم اضافه کنید
بریزید تو قیف و وقتی خمیر ها خنک شد روی شیرینی ها بزنید و همین
من روش کمی فندوق خورد شده و ورق طلا گذاشتم و بسی گوگولی شد😋
تمام
نوش جون🤍🌱
براے دوستـ😍ـات فـوروارد ڪن😋و لایک یادت نره❤️➡️
🆔 @Cooking1
[ad_2]
View Source