شکلات هندوانه نیاز داریم به چهار رنگ شکلات؛ شکلات قرمز، شکلات سبز، شکلات تلخ، شک…
[ad_1]
نیاز داریم به چهار رنگ شکلات؛ شکلات قرمز، شکلات سبز، شکلات تلخ، شکلات سفید.
ابتدا شکلات تلخ رو ذوب میکنیم به روش بنماری (که توی پستهای قبل توضیح دادهم نکاتش رو) و داخل قیف میریزیم. کف قالب سیلیکونی با طرح دلخواه رو با این شکلات، شکل هستههای هندوانه رو رسم میکنیم.
اجازه میدیم در دمای محیط ببنده.
❣️نکتهی اول و مهم درستکردن این شیرینی👇 اجازه بدین شکلات در دمای محیط ببنده و نذارینش داخل یخچال. چون هربار که قالب داخل یخچال بره، برای سری بعدی سرمای قالب باعث میشه شکلاتی که میریزین، قبل از پخششدن بهسرعت ببنده و سفت بشه و کارتون رو خراب کنه.
تا هستههای هندوانه خشک بشن، شکلات قرمز رو ذوب میکنیم و داخل قیف میریزیم. ۲/۳ از حجم قالب رو با شکلات قرمز پر میکنیم.
❣️نکتهی دوم در درستکردن این شکلات❣️👇 هر لایهی شکلات رو که داخل قالب پایپ میکنیم، حسابی قالب رو مطابق فیلم به سطح کار میکوبیم تا حبابهای هواش خارج بشن. اگر این کار رو نکنیم، ممکنه بعد از خارجکردن شکلات روی سطحش منافذ و حفرههای خالی افتاده باشن.
اجازه میدیم شکلات قرمز هم در دمای محیط بمونه تا ببنده. در این بین، شکلات سفید رو ذوب کرده و در قیف میریزیم. بعد روی سطح شکلات قرمز که کامل خودش رو گرفته، شکلات سفید رو پایپ کرده و دوباره قالب رو چندبار به سطح کار میکوبیم و میذاریم در دمای محیط خودش رو بگیره.
شکلات سبز رو هم طبق مراحل بالا آب کرده و در قیف ریخته و در نهایت روی لایهی سفید که سفت شده، پایپ میکنیم. قالب رو به سطح کار کوبیده و ۳۰-۴۰ دقیقه در دمای محیط به حال خودش میذاریم تا شکلاتها کامل ببندن. بعد از قالب خارج کرده و در ظرف سرو میچینیم.
براے دوستـ😍ـات فـوروارد ڪن😋و لایک یادت نره❤️➡️
🆔 @Cooking1
[ad_2]
View Source