شیرینی باقلوا یک ورق. از خمیر باقلوا را با کره اب شده چرب کنیدحالا با دوتا سیخ چ…
[ad_1]
یک ورق. از خمیر باقلوا را با کره اب شده چرب کنید
حالا با دوتا سیخ چوبی طبق ویدو شکل بدین
کنار هم تو ظرف بچینین
و باز روی خمیر ها کمی با فرچه کره بزنید
تو فرم گرم ۱۸۰ درجه برای سی دقیقه یا تا زمانی
که طلای بشه بذارین تا بپزه
حالا از فر خارج کنید و سریع پاتیسیر را با قیف روی شیرینیها بریزین و روش فندوق خرد شده یا هر مغزی که دوست دارین بریزیزن
اگر دوست دارین میتونین مجدد یه کم دیگه تو فر بذارین تا اجیل هم کمی برشته بشه
من یه کم سیروب کارامل روشون ریختم
میتونین از شهدی که گفتم هم روی شیرینیها بریزین
حالا یه مدل دیگه که میتونین درست کنین این که👇
تو مرحله ای که ورقه باقلوا را کره میزنین گردو پودر شده بریزین و بعد شکل بدین. و
و بذارین تو ظرف ،بفرستین تو فر تا طلایی بشه
بعد از طلایی شدن به جای کرم با گردو خرد شده پر کنین و بذارین تو فر تا گردو کمی برشته بشه و بعد از خارج کردن از فر
تا داغ روشون شهد سرد شده بریزین
نوش جان❤️
براے دوستـ😍ـات فـوروارد ڪن😋و لایک یادت نره❤️➡️
🆔 @Cooking1
[ad_2]
View Source