آموزش آشپزی | در منزل | غذا های جدید

بانک آموزش درست کردن غذا و دسر های ایرانی و خارجی | چطوری آشپزی کنم؟

دسته‌بندی نشده

شیرینی نعلیآرد سه صفر ۲۵۰ گرمنشاسته ذرت ۵۰ گرمپودر قند الک شده ۹۰ گرمکره به دمای…

شیرینی نعلی

آرد سه صفر ۲۵۰ گرم
نشاسته ذرت ۵۰ گرم
پودر قند الک شده ۹۰ گرم
کره به دمای محیط رسیده ۱۵۰ گرم
👈میتونید از کره حیوانی یا کره گیاهی (سوپر طلایی یا مهگل قالبی استفاده کنید)
👈به هیچ وجه در این شیرینی از روغن جامد یا روغن ۵۰ استفاده نکنید
زرده تخم مرغ به دمای محیط رسیده ۲ عدد
وانیل ۱/۴ قاشق چایخوری
شکلات ۱۰۰ تا ۱۵۰ گرم برای تزئین
👈به ازای هر صد گرم شکلات ، یک قاشق مرباخوری روغن مایع اضافه و شکلات را به روش بن ماری روی بخار کتری ذوب کنید
پودر مغز دلخواه به میزان لازم ( نارگیل، پودر پسته ، کنجد )
👈کره رو مدام با انگشت چک کنید وقتی انگشت داخل کره فرو رفت شروع به کار کنید، اگر کره خیلی شل بشه خمیر شیرینی روغن میندازه و بافت شیرینی بعد پخت سفت میشه
👈آرد به تدریج اضافه بشه اگه آرد زیاد به خمیر بزنید ، خمیر خشک و ترکدار میشه و در نهایت بافت شیرینی سفت میشه از طرفی اگه لطافت خمیر کم باشه ،موقع فرم دادن خمیر ، خمیرتون ترک میخوره و کار باهاش سخت میشه
👈خمیر را با دست ورز ندید چون در اثر گرمای دست به روغن می افته و باعث خشک شدن شیرینی میشه
👈خمیر را ۱ ساعت تا ۳ روز میتونید در یخچال نگهداری کنید،اگر خمیر تایم زیادی در یخچال بمونه سفت میشه حتما موقع استفاده از یخچال خارج کنید و یک ربع زمان بدید و مدام با انگشت چک کنید ، هر وقت انگشت داخل خمیر فرو رفت یعنی آماده فرم دادن هست
👈حتما سینی محتوی خمیر را باید ۳۰ تا ۴۵ دقیقه در یخچال بذارید تا خمیر شیرینی دوباره کاملا سرد بشه وگرنه داخل فر وا میره
👈شیرینی را در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه به مدت ۱۲ تا ۱۵ دقیقه بپزید
👈فر برقی یا توستر دما ۲۰ درجه کمتر از دستور
👈از ۱۲ دقیقه مدام چک کنید هر وقت تونستید با نوک کار ، شیرینی را از کف سینی جدا کنید یعنی پخته ، بلافاصله سینی را از فر دربیارید صبر کنید شیرینی ها داخل سینی کامل خنک بشن و بعد اونا رو از سینی جدا کنید
👈اگر شیرینی بعد از مغزپخت شدن زیاد در فر بمونه خشک و بیسکوئیتی میشه
👈در فاصله پخت سری اول شیرینی ، روی باقی خمیر را بپوشانید و در یخچال بذارید
👈با این دستور حدود ۵۰ تا ۵۵ عدد شیرینی خواهید داشت
👈شیرینی در ظرف دربسته داخل یخچال تا ۲ هفته قابل نگهداری ست
#شیرینی_عید #شیرینی_نعلی
براے دوستـ😍ـات فـوروارد ڪن😋و لایک یادت نره❤️➡️
🆔 @Cooking1


View Source

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *


آموزش آشپزی ساده

سایت آموزش اشپزی ، یکی از بهترین مرجع های آموزش کامل اشپزی هست که شما می تونید با کمترین امکانات غذا های متنوع و خوشمزه ای رو بپزید

زرین لینک

مامی فود

آموزش آشپزی ایرانی رایگان

اگر به پختن غذا های محلی ایرانی علاقه خاصی دارید ، میتونید به دسته بندی غذا های ایرانی مراجعه کنید و با دیدن اموزش های جدید و کم هزینه آشپزی ایرانی رو یاد بگیرید ، به عنوان مثال قرمه سبزی بپزید که بوش تا 7 تا کوچه اون طرفتر هم بپیچه

اموزش اشپزی

رضیم

اشپزی اسان و کم هزینه + اموزش اشپزی در خانه

در منزلتون با کمترین امکانات ، یک غذای خوشمزه آماده کنید ، کی دلش نمیخواد بهترین دست پخت رو داشته باشه؟ ، قطعا شما تبدیل میشید به بهترین آشپز محلتون چون با کمترین امکانات و بصورت ساده غذایی درست میکنید که ادم انگشتاشو هم مبخوره کافیه غذای مورد نظر رو انتخاب کنید و آموزش آشپزی همون غذا رو در خانه ببنید و شروع کنید به پختنش ، راستی نظرات هم فراموش نشه!!!