شیرینی نعلیآرد سه صفر ۲۵۰ گرمنشاسته ذرت ۵۰ گرمپودر قند الک شده ۹۰ گرمکره به دمای…
[ad_1]
آرد سه صفر ۲۵۰ گرم
نشاسته ذرت ۵۰ گرم
پودر قند الک شده ۹۰ گرم
کره به دمای محیط رسیده ۱۵۰ گرم
👈میتونید از کره حیوانی یا کره گیاهی (سوپر طلایی یا مهگل قالبی استفاده کنید)
👈به هیچ وجه در این شیرینی از روغن جامد یا روغن ۵۰ استفاده نکنید
زرده تخم مرغ به دمای محیط رسیده ۲ عدد
وانیل ۱/۴ قاشق چایخوری
شکلات ۱۰۰ تا ۱۵۰ گرم برای تزئین
👈به ازای هر صد گرم شکلات ، یک قاشق مرباخوری روغن مایع اضافه و شکلات را به روش بن ماری روی بخار کتری ذوب کنید
پودر مغز دلخواه به میزان لازم ( نارگیل، پودر پسته ، کنجد )
👈کره رو مدام با انگشت چک کنید وقتی انگشت داخل کره فرو رفت شروع به کار کنید، اگر کره خیلی شل بشه خمیر شیرینی روغن میندازه و بافت شیرینی بعد پخت سفت میشه
👈آرد به تدریج اضافه بشه اگه آرد زیاد به خمیر بزنید ، خمیر خشک و ترکدار میشه و در نهایت بافت شیرینی سفت میشه از طرفی اگه لطافت خمیر کم باشه ،موقع فرم دادن خمیر ، خمیرتون ترک میخوره و کار باهاش سخت میشه
👈خمیر را با دست ورز ندید چون در اثر گرمای دست به روغن می افته و باعث خشک شدن شیرینی میشه
👈خمیر را ۱ ساعت تا ۳ روز میتونید در یخچال نگهداری کنید،اگر خمیر تایم زیادی در یخچال بمونه سفت میشه حتما موقع استفاده از یخچال خارج کنید و یک ربع زمان بدید و مدام با انگشت چک کنید ، هر وقت انگشت داخل خمیر فرو رفت یعنی آماده فرم دادن هست
👈حتما سینی محتوی خمیر را باید ۳۰ تا ۴۵ دقیقه در یخچال بذارید تا خمیر شیرینی دوباره کاملا سرد بشه وگرنه داخل فر وا میره
👈شیرینی را در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه به مدت ۱۲ تا ۱۵ دقیقه بپزید
👈فر برقی یا توستر دما ۲۰ درجه کمتر از دستور
👈از ۱۲ دقیقه مدام چک کنید هر وقت تونستید با نوک کار ، شیرینی را از کف سینی جدا کنید یعنی پخته ، بلافاصله سینی را از فر دربیارید صبر کنید شیرینی ها داخل سینی کامل خنک بشن و بعد اونا رو از سینی جدا کنید
👈اگر شیرینی بعد از مغزپخت شدن زیاد در فر بمونه خشک و بیسکوئیتی میشه
👈در فاصله پخت سری اول شیرینی ، روی باقی خمیر را بپوشانید و در یخچال بذارید
👈با این دستور حدود ۵۰ تا ۵۵ عدد شیرینی خواهید داشت
👈شیرینی در ظرف دربسته داخل یخچال تا ۲ هفته قابل نگهداری ست
#شیرینی_عید #شیرینی_نعلی
براے دوستـ😍ـات فـوروارد ڪن😋و لایک یادت نره❤️➡️
🆔 @Cooking1
[ad_2]
View Source